Jump to content

Verdant Family - Demisii | Resignations

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nick: Fumylici0us

Level: 35

Rank: 2

Vechime: (cat timp ai stat in factiune) : 3 - 4 saptamani.

De ce doresti sa pleci din Tattaglia? : ...

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: O mafie respectabila ,cu membrii seriosi , amuzanti si de treaba.

Alte precizari?: Va multumesc pentru clipele frumoase petrecute impreuna.

Nick: nick15

Level: 42/43

Vechime: (cat timp ai stat in factiune) : ~1 luna

De ce doresti sa pleci din Tattaglia? : plec din tara pt 2-3 saptamani si nu vreau sa tin locu` ocupat

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: -

Alte precizari?:

* Nick: ShuRuBeL

* Level: 32

* Rank: 1

* Vechime: (cat timp ai stat in factiune):: 3 zile

* De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: ma duc sa fac ceva bani in alta factiune, imi pare rau

* Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: da

* Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Este o factiune destul de buna, dar incercati sa sanctionati certaretii... ei o strica, la fel si suferintele, daca pierd la deagle asta nu inseamna ca trebuie sa zica ca ai joypad activ sau cod.. Multumesc

* Alte precizari?: Snizzel si Van sa ramaneti impreuna, faceti o treaba buna. :)

Nick: Ne0

Level: 14

Vechime: (cat timp ai stat in factiune) : ~1 luna

De ce doresti sa pleci din Tattaglia? : vreau sa incerc si alte factiuni

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Sunteti de nota 20 toti mai ales vaN & SnizeL

Alte precizari?: -

* Nick: ZaNu

* Level: 21

* Rank: 3

* Vechime: (cat timp ai stat in factiune) O luna si 2 saptamani

* De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Din cauza lipsei de activitate a unora si din cauza lipsei de actiune si pentru a face niste bani, insa ma voi intoarece odata ce revin fosti colegi (Snizel, Neamtzoo etc)

* Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Desigur

* Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Pai, este o factiune extraordinara cu membri extraordinari, insa nmk nu ii depaseste pe leaderi ! vaN si SnizeL voi sunteti liderii ideali, va completati unul pe celalalt iar impreuna ati format aceasta mafie care poate face pe oricine sa se simta ca acasa!

* Alte precizari?: Va multumesc pentru tot ce m-ati invatat si cu siguranta ma voi intoarce in tattaglia cu aceleasi idei si aceeasi voie buna!

Probabil ca multi veti fi socati cand veti vedea acest reply, mai ales snizel....insa nush daca va fi socat sau nervos :))

Imi pare rau....insa nu ma pot desparti de Tattaglia! Este prea frumos....imi cer scuze de lucul ocupat si de timpul pierdut cu speachu' de adio dar ....

IMI RETRAG CEREREA! (N-ATI SCAPAT DE MINE)

Nick: Spokye

Level: 10

Rank: 2 sau 3

Vechime: (cat timp ai stat in factiune) Nu stiu exact 2 - 3 luni cred nu stiu sigur

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Pentru ca am fost prea mult timp inactiv ... acum joc dinou mult da nu vreau sa le fac probleme!

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da !

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Sunt o factiune unita , au membri foarte activi si foarte de treaba imi pare bine ca am fost in aceasta factiune!

Alte precizari?: Larevedere.... Tattaglia imi pare rau ... ca a trebuit sa imi dau demisia ( cele mai de treaba persoane pe care le-am cunoscut sunt : Snizel ; Vand ; Zanu ; Creepy ... etc )

Imi pare rau....insa nu ma pot desparti de Tattaglia! "ASA CUM A SPUS SI ZANU" Imi place foarte mult factiunea imi cer scuze ca am postat acea demisie , Tattaglia a fost si va ramane cea mai tare factiune :X:X

Imi Retrag Cererea de Demisie! :))

•Nick: SaMp_KilleR

•Level:22

•Rank:1

•Vechime: 3-4 weeks

•De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Well.. I think Tattaglia it's one of the best factions on b-zone but i would like to leave tattaglia 'cause of my best friend on b-zone Cr1spy and he's the new leader of Cuneo hq so i wanted to be there with him. That's all.

•Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Aha well i have been in tattaglia more than 2 weeks

•Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Tattaglia it's a greate family with awsome friends you should be there!

•Alte precizari?: Nu

•Nick: iNnSsi2.3

•Level: 34

•Rank:1

•Vechime: Doua saptamani

•De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Singurul motiv pentru care vreau sa plec este ca nu ma mai pot adapta intr-o mafie, ma plictisesc foarte tare.

•Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Bineinteles.

•Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Bun, am fost prin destule mafii, in perioade diferite, in unele m-am simtit excelent sau poate doar bine, din altele mi-am dorit sa plec dupa cateva zile.Aici m-am simtit excelent, o familie unita, membrii care se respecta, cat despre lideri .. numai lucruri bune: de treaba, intelegatori .. intr-un cuvant, excelenti.Snizel, vaN si toti membrii Tattaglia, faceti o treaba foarte buna impreuna, tineti-o tot asa.Aveti respectul meu, m-am simtit extraordinar aici.

•Alte precizari?: Precizari :-? Scuzati-mi romanul de mai sus, dar chiar am tinut sa imi exprim sentimentul de multumire cu care plec de aici.Aaa si sa nu uit, va multumesc pt ca mi-ati dat ocazia sa fac parte pt astea 2 saptamani din minunata voastra familie si sper sa nu va supere plecarea mea.

Salut >:D<<'>

Edited by iNnSsi23

Nick:L.E.X

Level:20

Rank:1

Vechime: (cat timp ai stat in factiune): 2 sapt+

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Voi fi inactiv o perioada mai lunga , nu doresc sa va incurc

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Tattataglia the best !!

Alte precizari?: multumesc , si imi pare rau

* Nick: Capsunika

* Level: 12

* Rank: 1

* Vechime: (cat timp ai stat in factiune) Destul

* De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Vreau sa intru in Taxi sau NR!

* Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

* Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Tattaglia family este o factiune frumoasa !

* Alte precizari?: Nu am!

* Nick: Roxytza_roxy

* Level: 13

* Rank: 2

* Vechime: (cat timp ai stat in factiune): o luna

* De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Motive personale

* Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

* Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Este o mafie destul de buna, dar cu multa inactivitate.

* Alte precizari?: Ramanem prieteni. :)

Nick: AtysS

Level: 17

Rank: 1

Vechime: 2 saptamani si o zi

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Inactivitate mult + merg medics

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Parerea mea nu este prea buna ! Nu sunt bagat in seama .

Alte precizari?: Pare rau SnizeL , nu cred ma mai intorc vreodata Tattaglia . Bafta celor care merita

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.