Jump to content

Verdant Family - Demisii | Resignations

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nick: MaRveL

Level: 15

Rank: 2(Soldato)

Vechime: (cat timp ai stat in factiune): 3 saptamani.

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: doresc sa incerc ceva nou

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Cea mai buna mafie, cu niste lideri excelenti! vaN&SnizeL BIG RESPECT!!!

Alte precizari?: Bafta la toti!

Nick: Mr.GhosTx

Level: 41

Rank: 1

Vechime: (cat timp ai stat in factiune): chiar nu stiu :))

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: ma duc sa ii fac zile fripte lui moartea

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: nu prea m-am jucat :))

Alte precizari?:

Nick: SapTy

Level: 23

Rank: 3

Vechime: (cat timp ai stat in factiune) o luna si ceva

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Lumea inactiva decat seara pe la 9-10. Vin de la scoala.. "re all. nimeni nu imi raspunde. Mor de plictiseala pana la ora 8-9-10...

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Foarte buna. Niste oamnei extraordinari cu o conducere nemaipomenita.

Alte precizari?: Imi pare foarte rau ca trebe sa ies, dar..inactivitatea asta:(...BAFTA BAIETI! IMI VA FI DOR DE VOI!:( Oricand, sunati-ma.

Nick:Rossi

Level:17

Rank:1

Vechime: (cat timp ai stat in factiune):2 sapt

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?:Nu am reusit sa ma integrez si nu ma prea simt eu bn in aceasta factiune!

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani:Da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?:Unul bun atat cat s-a putut!

Alte precizari?:Am respectat voi respecat aceasta factiune si toate in care am fost si voi fi!RESPECT VAN SNITZEL!

Nick: CristianoC

Level: 11

Vechime: (cat timp ai stat in factiune): 1 saptamana.

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Ma voi lasa de samp pentru ca sunt anul 4 la liceu si ma asteapta un bac anu asta si admiterea la facultate.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: O parere foarte buna. Membri de calitate, prietenosi si fara figuri. Snizel merci ca m-ai primit si sper sa ramaneti la fel.

Alte precizari?: Bafta la toti.

Nick: Thomas_Jefferson

Level: 12

Rank: 2

Vechime: (cat timp ai stat in factiune) 2 saptamani si 2 zile

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Lumea inactiva decat seara pe la 9-10. Vin de la scoala.. "re all. nimeni nu imi raspunde. Mor de plictiseala pana la ora 8-9-10...

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: nu sunt de acord pentru ca am mai mult de 2 saptamani..

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Foarte buna. Niste oamnei extraordinari cu o conducere nemaipomenita.

Alte precizari?: Imi pare foarte rau ca trebe sa ies, dar..inactivitatea asta:(...BAFTA BAIETI! IMI VA FI DOR DE VOI!:( Oricand, sunati-ma.

Nick: dRaG0sH

Level: 16

Vechime: (cat timp ai stat in factiune): 2 Saptamani+

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Vreau sa incerc ceva nou.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Este o mafie respectata si buna membrii buni, activi Bafta in continuare candva ma voi intoarce!

Alte precizari?: Papa Baieti! Papa Tattaglia! O sa imi fie dor de voi :X Aveti nevoie de ajutor va ajut eu sunatima oricand la orice ora!

Nick: endur0_03

Level: 13

Rank: 2(Soldato)

Vechime: (cat timp ai stat in factiune): aproximativ o luna

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: vreau sa incerc ceva nou.

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: este o mafie foarte serioasa si frumoasa.. niste colegi si lideri minunati si va respect pe toti!

Alte precizari?: Sper sa ma intelegetu su sa nu va suparati pe mine. Bafta in continuare.! :-H

Nick:Endur0_03

Level:13

Rank:2

Vechime: (cat timp ai stat in factiune)vreo 3 -4 saptamani

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?:vreau sa incerc si altceva..

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: da .

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?:Mam distrat foarte mult aici dar vrrau sa incerc si altceva .. sper sa ma intelegeti.

Alte precizari?:nu va suparati pe mine .. :( da chiar vreau sa incerc si altceva bafta in continuare!!! mai vorbim :-c

* Nick: Freaka

* Level: 29

* Rank: 2

* Vechime: (cat timp ai stat in factiune) o luna si ceva

* De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Incerc si altceva

* Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

* Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: M-am simtit mai bine ca oriunde.Ma voi intoarce daca ma primiti.Va doresc numai bine

* Alte precizari?: Cititi mai sus :P

* Nick: xtypE

* Level: 35

* Rank: 1

* Vechime: Mai mult de 2 luni .

* De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: M-am plictisit.

* Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

* Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Da

* Alte precizari?: Bafta la toti .

* Nick: Spawn

* Level: 50

* Rank: 2

* Vechime: cateva saptamani

* De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Motive personale

* Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: o parere foarte buna,atat despre membrii cat si despre lideri

* Alte precizari?: Succes in continuare .

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.