Jump to content

Verdant Family - Demisii | Resignations

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nick: BlackMan

Level: 26

Rank: 1

Vechime: (cat timp ai stat in factiune) : 1 sapt jumatate

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Pentru ca vreau sa incerc ceva nou.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: O parerea foarte buna.

Alte precizari?: Bafta colegi

* Nick: SeaL

* Level: 20

* Rank: 1

* Vechime: 2 saptamani activ + 2 saptamani inactiv

* De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Cand revin in samp, vreau sa-mi schimb factiunea

* Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da(2sapt acti)

* Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Frumos, da nu prea

* Alte precizari?: Bafta

Nick: ZaNa

Level: 21

Rank: 4

Vechime: Nu stiu exact.

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: As vrea sa vad cum e admosfera si in alte factiuni.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Cred ca deja se stie...

Alte precizari?: Ma voi intoarce in curand daca o sa ma mai primiti. >:D<<'>

* Nick: AnDrEy13

* Level: 18

* Rank: 2

* Vechime: (cat timp ai stat in factiune) vreo o luna nuj peste o luna :)

* De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Pt. ca am luat ban pe acont :-<

* Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da.

* Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Este cea mai buna si calduroasa factiune de pe server :):-bd

* Alte precizari?: Imi pare foarte rau ca am luat ban :( ... Acm jok cu alt nick : RinoX Cand o sa am lvl necesar o sa ma intorc >:D<<'>

* Nick: Gabigabi20

* Level: 12

* Vechime: (cat timp ai stat in factiune): mai mult de 2 sapt dupa ce sa dat wipeul

* De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Baieti in tattaglia ma simt foarte bine dar vreau sa mai shimb unele lucruri si vreau sa imi fac prieteni noi baieti promit sa ma intorc cat de curand dar deocamdata va urez succes in continuare si BAFTA :)!!!! o sa imi lipsiti:((((

* Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani:da

* Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: am parere foarte buna despre aceasta Familie si sper sa ma reintorc curand :)

* Alte precizari?: BAFTA FRATILORR : ZANU,vaN, CROCO,.JEFF si lu cozma sa nu zica ca sunt bulangiu :) BAFTA FRATLIOR ne mai auzim:)

Edited by ShadowBall

* Nick:Cozma

* Level:15

* Rank:4

* Vechime: (cat timp ai stat in factiune) Mult

* De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: A venit si timpul meu

* Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

* Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Nu am cuvinte ! Tattaglia pt mn va fi mereu ACASA

* Alte precizari?: O sa va vizitez zilnic si o sa ma intorc....daca mai sunt acceptat

* Nick: Gabigabi20

* Level: 13

* Vechime: (cat timp ai stat in factiune): 2 sapt

* De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: doresc sa ies deoarece vreau sa ma duc sa mai shimb cateva chesti bafta : vaN.ZaNu,DJ.Croco :)>:D<<'> , MArco,Jeff etc bafta all

* Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani:

* Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: a fsot cea mai buna perioada din viata mea :) nu va voi uita niciodata:)

* Alte precizari?: Bafta!!!

Edited by ShadowBall

* Nick: Search

* Level: 17

* Vechime: (cat timp ai stat in factiune) 2 saptamani si 2 zile

* De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: deoarece m-am plictisit sa stau atat degeaba si cu rank 1 , vreau activitate etc fara suparare

* Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: DA

* Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Este o mafie adevarta in care mi-a placut sa fac parte , insa doresc sa plec pt ca nu am ce face nu este activitate la fel c in alte mafii imi doresc sa aplic la politie , deoarece acolo e mereu ceva de facut :)

* Alte precizari?:sper sa fiu inteles!!!!!

* Nick: Marco.

* Level: 14

* Rank: 4

* Vechime: (cat timp ai stat in factiune): Nu am idee... 4saptamani +.

* De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Vreau sa incerc ceva nou.

* Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da.

* Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Mi-a placut. Frumos !

* Alte precizari?: Bafta !

Nick: BoC

Level: 19

Vechime: (cat timp ai stat in factiune) 1 sapt

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Deoarece ma las de samp

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: DA oricum ma las de samp

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Este o mafie buna si etc

Alte precizari?: Multumesc

* Nick: Baldassare

* Level: 31

* Vechime: (cat timp ai stat in factiune) 2 saptamani.

* De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Plec in Agentie sau Departamente.

* Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

* Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Foarte buna...defapt nicaieri nu e ca in Tattaglia.

* Alte precizari?: Bafta baieti!

Nick: Menderyny

Level: 27

Vechime: (cat timp ai stat in factiune) 2 sapt

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Deoarece vreau sa incerc si alceva.

2 saptamani:DA

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame):da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Este o mafie buna si etc

Alte precizari?: Multumesc

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.