Jump to content

Verdant Family - Demisii | Resignations

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nick: emmy

Level: 24

Rank: 2

Vechime: (cat timp ai stat in factiune) nu stiu exact, dar peste 2 sapt

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Nu am timp sa ma joc. Iau o pauza. Clasa a 12-a, bacu`, etc...

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Iubesc factiunea asta. Singura factiune unde m-am simtit bine. Sper sa ma primiti cand voi reveni dupa pauza. Multumes.

Alte precizari?: Succes in continuare! Bafta VaN, Snizel, Zanu(va reveni el), :* Al3 :D

Nick: D.Andrei

Level: 13-14

Vechime: (cat timp ai stat in factiune) am peste 1 luna

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Vreau sa incerc ceva nou

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Iubesc factiunea asta. Singura factiune unde m-am simtit bine. Sper sa ma primiti cand voi reveni dupa pauza. Multumes.

Alte precizari?: succes in continuare Van si bafta la war

* Nick: Oxigen

* Level: 19

* Rank: 1

* Vechime: (cat timp ai stat in factiune) 2 saptamani

* De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: sa incerc ceva nou

* Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: da

* Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: frumos.

* Alte precizari?: BAFTA!

* Nick: uTzu.xD

* Level: 26

* Vechime: (cat timp ai stat in factiune) 3 zile

* De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Nu mai am acountu.

* Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: da

* Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: II foarte bine si frumos pacat ca nu mai am acountu :|

* Alte precizari?: Mersi ca mai acc acuma sun deeyumix am lvl 5 cand o sa am lvl 10 o sa aplic la tatag. si sper sa fiu acc dinou ca imi place in Tataglia Family

Nick: MaRVeL

Level: 25

Rank: 1

Vechime: (cat timp ai stat in factiune): 2 saptamani

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Motive personale.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: nu e cazul.

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: It's my home.

Alte precizari?: vaN, imi cer scuze ca am stat doar 2 saptamani, dar am niste probleme grave, care trebuie sa fiu rezolvate..sigur, o sa revin daca ma accepti din nou..Bafta tuturor! O sa-mi fie dor de voi :(

Nick: Gabigabi20

Level: 18

Rank: 1 Piccioto;x

Vechime: (cat timp ai stat in factiune) 2 sapt (fara 3 ore)

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: mai multe motive

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani:da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: mereu va fi ca o casa pentru mine

Alte precizari?: bafta!

Nick: Daniel_Matthews

Level: 16

Vechime: (cat timp ai stat in factiune): Cam 1 luna jumate

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: M-am lasat de samp o vreme

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Absolut

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: A fost o perioada frumoasa si am avut parte de niste colegi foarte buni

Alte precizari?: Multumesc ca m-ati primit in familia voastra...va urez mult succes in continuare sper sa ajungeti cea mai buna mafie de pe b-zone

Nick: DiviNE

Level: 21

Rank: 3 Sgarrista

Vechime: (cat timp ai stat in factiune): 58 Zile 27/12/2010

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Ma duc Cuneo !

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Parerea mea despre Tattaglia Family este una foarte buna din toate punctele de vedere , aici m-am simtit cel mai bine , dar sunt nevoit sa plec !

Alte precizari?: Multumesc pentru increderea acordata bafta Tattaglia Family , o sa ma intorc !

Nick: comy65

Vechime: (cat timp ai stat in factiune) cam 3 sapt si ceva

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: nu mai pot numai DM-isti si multi va dati cam prea mari si nu ma simt asa apreciat pt ca nimeni nu ma crede

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: a fost o perioada placuta mia facut placere sa fac parte din tataglia dar nu mai pot suporta

Alte precizari?: multa bafta la toti si sper sa ne revedem

Edited by comy4

Nick: Tobias.

Level: 32

Vechime: (cat timp ai stat in factiune) aproape o luna

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Nu mai joc asa de mult samp si ocup un loc degeaba in Tattaglia

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: A fpst frumos , toti membri sunt foarte ok mai ales lideri si cei cu rank mare se poarta frumos au respect dar din pacate nu le mai pot fi unul de-a lor fiindca cum am precizat mai sus nu mai joc asa de mult samp .

Alte precizari?: Sper sa se schimbe asta , voi revenii cu sigurant inapoi . Multumesc pentru timpul petrecut cu toti membri al Mafiei .

Nick: Carlos.Tevez

Vechime: (cat timp ai stat in factiune): 3 saptamani si ceva

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: As dori sa schimb factiunea!

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Parerea mea este una foarte buna , o fatctiune unita si..organizata..!

Alte precizari?: Pai imi iau ramas bun de la tataglia si poate revin in factiune!

* Nick: cOoL_CRs

* Level: 13

* Vechime: (cat timp ai stat in factiune): 1 saptamana si ceva.

* De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Vreau sa incerc altceva, si in plus am 2 FW-uri.

* Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

* Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: In aceasta saptamana, unii colegi au fost exceptionali, altii, mai putin. Ma rog asta nu conteaza, sper sa va descurcati in continuare in felul in care o faceti si acum. Bafta!

* Alte precizari?: vaN, incearca sa nu lipsesti la sedinte anuntate de TINE pentru ca dormi, e o nesimtire totala fata de mafia TA.

Nick: Kingen_Pingen

Level: 4

Vechime: (cat timp ai stat in factiune) 2 saptamana

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: bun

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: bun

Alte precizari?: Eu încă mai simt bine

Edited by Kingen

Nick:RecT.

Level:13

Rank:1

Vechime: (cat timp ai stat in factiune):3 saptamani

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?:Pentru ca vreau sa mai incerc si alte factiuni

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani:Da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?:Am o parere foarte buna despre acesta factiune.

Alte precizari?:Bafta in continuare .

Nick: creepy

Level: 25

Rank: 3

Vechime: (cat timp ai stat in factiune) : cam 3 luni nu mai stiu

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Of.. am crezut ca e cea mai buna mafie dar m-am inselat. Tin minte un membru care si-a ajutat colegii si a fost demis, daca era in alta mafie cred ca la urmatoarea sedinta lua rank up.Al doilea motiv ar fi membrii+ leader-ul, membrii cam suferinte (unii) iar leader-ul nu mai se implica cum o facea altadata :( + ca nu stie sa isi apere membrii. Exemplu : pui aim - Faction Warn oricum nu vreau sa intru in detalii.. Multe m-au nemultumit oricum.. Sper sa ma reintorc cand vor revenii lucrurile la normal

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Speram si eu sa imi intrec rank-ul precedent.. dar intr-o luna am facut o sedinta..

Alte precizari?: Poate cam dura, poate cam adevarata !

Edited by LilSeby

Demisie acceptata,nu imi apar membrii cand ei gresesc,si desi stiu ca gresesc ei persista in asta.Iti aperi membrii cand ei au dreptate,dar,nu ma ascund dupa deget cand ei gresesc,pentru ca nu-mi place sa mint si sa gasesc scuze penibile.

Nick:NokS

Level:14

Rank:1

Vechime: (cat timp ai stat in factiune):4 azile

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?:pentru ca nimeni nu respecta rank mai mare,e harababura totala,cu masini,skin tot.+ montoya vorbeste foarte "frumos" cu rank mai mare si chiar de rank 1...nu am ss dar....am martori colegii

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani:da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?:e frumos dar nu prea.

Alte precizari?:multumesc pt clipele petrecute impreuna.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.