Jump to content

Verdant Family - Demisii | Resignations

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nick: Meende

Level: 12

Rank: 1

Vechime: 2 saptamani

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Vreau sa incerc si alceva

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: foarte buna si un lider excelent tine-o tot asa.

Alte precizari?: Bafta all sper sa nu te superi van.

Nick: TrOpIcOs

Level: 29

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: pentru ca nu prea mai sunt activ.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: este o mafie foarte buna, si sper sa ajunga departe.

Alte precizari?: Bafta la toti sper sa mai fim prieteni:>

Nick: Smith

Level: 41

Rank: 2

Vechime: ~4 saptamani

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Motive personale

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: O factiune destul de retrasa, dar cu o atmosfera foarte placuta.

Alte precizari?: Succes in continuare Rareș.

Nick:Dr_Dre

Level:20

Rank:1

Vechime:2saptamani

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?:Ma las de sa-mp pentru o perioada de timp

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: foarte de treaba si mia facut placere sa cunosc atatia oamni de treaba

Alte precizari?:Va urez bafta in contiuare si cand ma voi reintoarce o sa incerc sa ma alaturi voua iar.Va multumesc pentru sprijin bafta in continuare.

Nick: Dzeu

Level: 24

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Din cauza lui fumy .

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Este mafia mea preferata tin la ea din tot sufletul dar nu ma simt bine din cauza lui fumy .

Alte precizari?: Multumesc , sper sa ne mai vedem !!!

Nick: ManiaKul

Level: 28

Vechime: 2 saptamani+

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?:Din motive personale.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani:Da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?:Este o factiune buna.

Alte precizari?: bafta van si toti celor care mi-au fost alaturi.

Nick: griFu

Level:23

Vechime:2 sapt si 1 zi .. (sapt. trecuta a avut 31 zile.)

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Sa incerc ceva nou ..

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani:Da.

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Unii membri intrec masura,deoarece van este prea bun , dar desigur,am o parere buna,seriozitate etc.bravo van pentru munca depusa.

Alte precizari?: Da,in caz ca nu am 2 sapt , sa imi zici dar eu dupa calculele mele am o sapt si o zi..ca nu vreau sa ies cu 60/60.

BRAVO PENTRU MUNCA DEPUSA!!!!!!!

Nick: Richard.Capone

Level: 20 +

Rank: 2, Soldato

Vechime: Aproape 4 saptamani

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Certuri prea dese intre colegi ..

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: O factiune buna cu lideri intelegatori si buni, cat despre membrii acesteia sunt cam dezorganizati

Alte precizari?: Mi-a facut placere sa va cunosc si sa imi petrec timpul altaturi de voi

Nick: SebastHiaN

Level: 19

Rank: 3

Vechime: 2-3 luni

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Motive personale

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Este o factiune respectata cu membrii pe cinste.

Alte precizari?: Bafta.

Nick:Freddie

Level:34

Rank:3

Vechime:Mult

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?:Motive proprii , !

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Desigur

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: A fost o factiune foarte bine m-am atasat repede alaturi de colegi a fost foarte bine si foarte frumos o sa ma reintorc aicia daca ma mai primiti m-am simtit foarte bine si Bafta in continuare tuturor !

Alte precizari?: Ramaneti mereu uniti ! !! :X >

4 EveR !

Nick: Ronaldo.xD

Level: 23

Vechime: 2 sapt.

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Vreau sa incerc si alta mafie

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Mia facut placere sa fac parte din Tattaglia Family . Bafta in continuare .

Alte precizari?: Multumesc .

Nick: SapTy

Level: 31

Rank: 2

Vechime: o luna

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Trebuie sa fac bani,

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: O stiti cu toti. Am o parere foarte buna si de fiecare data cand revin, revin cu mare dragoste!

Alte precizari?: The best Faction!

Nick: RiddeR

Level: 33

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Motive personale!

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Am o parere buna , sunt membri de treaba!

Alte precizari?: Multumesc!

Guest SahYn

Nick:SahYn

Level:37 +

Vechime:2saptamani

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?:Pentru a incerca ceva mai nou

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: O parere foarte buna .

Alte precizari?: nu

Nick: aL3XutzZa

Level: 32

Rank: 4

Vechime: aproape 4 luni

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Simt nevoia unei schimbari.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da.

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: M-am simtit foarte bine aici dar vreau sa mai schimb.Multumesc pentru sansa acordata si bafta in continuare.

Alte precizari?: -

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.