Jump to content

Verdant Family - Demisii | Resignations

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nick: k1ll3r1

Level: 20

Rank: 1

Vechime: 4 zile

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Am realizat ca locul meu nu este in Mafii, cel putin deocamdata. In plus, programul este foarte incarcat si nu prea ii pot face fata in timpul scolii.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Desigur.

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: In ciuda faptului ca a fost un timp foarte scurt, pot spune ca Tattaglia se descurca bine, totul este organizat foarte bine.

Alte precizari?: Mi-a facut placere sa fac parte din Tattaglia, iti multumesc Toreno pentru sansa acordata si va urez tuturor succes in continuare in ridicarea acestei Mafiei !

Nick: 7udor3l

Level: 11

Rank: 1 - ( Piccitto )

Vechime: 1 saptamana si 2 zile

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Am realizat ca locul meu nu este in Mafii, cel putin deocamdata. In plus, programul este foarte incarcat si nu prea ii pot face fata in timpul scolii.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: da

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?:n ciuda faptului ca a fost un timp foarte scurt, pot spune ca Tattaglia se descurca bine, totul este organizat foarte bine.

Alte precizari?: Multumesc !!

Nick: sNeSq

Vechime: 2 zile

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Din cauza tatalui meu (niste probleme de familie) ma voi lasa de samp..

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Voi sta civil pt totdeauna.... :(

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Ce sa spun sunteti cei mai tari..Respect ..s-o tineti tot asa..

Alte precizari?: Chiar imi pare rau..BAFTA IN CONTINUARE....( NU a fost alegerea mea de a ma lasa de samp) ..

Nick: MrAndu

Level: 17

Rank: 1 - ( Piccitto )

Vechime: 1 saptamana

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Vreau sa ies .

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: da

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: M-am simptit foarte bine , sa ma voi simtii incontinuare bine .

Alte precizari?:

Nick: MiXtap3

Vechime: 2 saptamani

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Deoarece am, foarte foarte multe probleme personale, si nu prea mai am timp sa ma joc!

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: O factiune cu membrii si lider pe masura!

Alte precizari?: Respect all members Tattaglia!

Nick: AnDrEy13

Level: 32

Rank: 2

Vechime: 2 saptamani si 1 zi

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Deoarece vreau sa incerc ceva nou si m-am cam plictisit de mafi am stat destul.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici? Tattaglia este factiunea mea preferata deoarece am stat un timp in aceasta factiune, colegii sunt membri foarte buni la fel si liderul si subliderul.

Alte precizari?: Bafta Toreno, Cr1spy, Gat! Bafta colegi! Bafta Tattaglia!... Sper ca ma voi intoarce.

Nick: Alexutzu222

Level: 13

Rank: 2

Vechime: 2 saptamani

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Pentru ca vreau sa incerc o factiune noua.

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Este o factiune destul de frumoasa cu niste membri respetosi si cu un lider pe masura.

Alte precizari?: Respect The Tattaglia Family !

Nick: SupranaturaL13

Level: 34

Vechime: Cateva zile...

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Stiti deja motivul , nu imi mai vine chef de antrenamente...

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: O factiune buna..

Alte precizari?: Multumesc !

Nick:Caball

Level:15

Rank:2(soldato)

Vechime:2 saptamani

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?:Veu sa incerc altceva

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membruTattaglia pt minim 2 saptamani:Am 2 saptamani

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?:O mafie bine organizata cu membri de treba si va urezi bafta in continuare

Alte precizari?: Bafta toreno.

Nick:Florin_Floryn

Level:17

Rank:1

Vechime:2 saptamnai

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?:pentru ca vreau sa incerc o factiune pajnica

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani:Da

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?:destul de buna,liderul este de omnie si cam toti membri sunt buni

Alte precizari?:Va multumesc!

Nick: Catalin1994

Level: 15

Vechime: 1 saptamana

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Cred ca locul meu nu e in familia voastra.

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Este o familie foarte unita si sper ca va ramane asa.

Alte precizari?: Va multumesc pentru saptamana pe care mi-ati acordat-o.

Nick:[b2w]IonutZ

Level:12

Rank:1

Vechime:2 saptamani

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?:Prefer sa nu spun sa nu supar pe nimeni.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani:Da

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?:E o mafie foarte buna,imi place ca e activa,se vede ca vrea sa ajunga undeva sus.

Alte precizari?: Succes la war-uri.

Nick: RIEKER

Level: 14

Vechime: 3 zile.

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Vrea sa intru intr-o factiune pasnica.

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Prefer sa nu raspund

Alte precizari?: Salut, si bafta in continuare.

Nick: CipiGroza

Level: 28+

Rank: 3

Vechime: 23 nov. -> 27 nov. (wipe) --> 27 nov. -> pana azi, 20 dec.

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Buna seara Tattaglia,buna seara Toreno,Gat,Cr1spy ... sincer e un moment de cumpana pentru mine sa postez aici,si cu mare parere de rau,totusi,o fac :| imi pare rau si sper sa ramanem prieteni in ciuda acestui fapt mizerabil.Doresc cateva lucruri,inainte de a`mi citi urmatoarele randuri.Toreno,te rog sa nu crezi ca am intrat aici,doar pentru un amarat de rank.Ma #*@! pe el de rank.Nu acesta iti face renume intr`o factiune si nici nu`ti denota o stare mai inalta,si mai ales : nu acesta conteaza cat timp esti intr`o factiune ! Conteaza cine esti in spatele monitorului ! Iti multumesc pentru sansa acordata,si anume : de a ma accepta la teste pe data de 23 noiembrie,si pt ca m`ai acceptat sa`ti fiu membru in Tattaglia.Stii foarte bine,am stat 4 zile,si dupa ai dat wipe.Am aplicat inapoi,pe 27 noiembrie,in aceeasi zi cu wipe`ul,deoarece n`am vrut sa ma fac aplicatie la alte factiuni si sa ma plang : "vai a fost wipe,de aia am iesit".Nu,nu`s acest gen de om.Iti multumesc pentru sansa la lider arms dealeri,sper ca mi`am facut datoria si cand le`am dat salarul membrilor din echipa,sa nu fi omis pe vreounu,si chiar daca nu si`au facut datoria de 50k materiale,nu am vrut sa`i sanctionez.Intotdeauna am considerat ca orice om nu poate,nu vrea,sau nu are chef.Inca o data zic,imi pare rau,si nu vreau sa va luati de mine,pe /f sau pe mess,sau oriunde...Probabil va intrebati de ce vreau sa`mi dau demisia..Imi pare bine ca factiunea s`a consolidat cu membri buni si devotati,cu experienta in samp si nu vreau sa fie un loc ocupat de mine,pentru ca oricine poate fi mai bun decat mine,si mai mult decat atat,doreste sa fie in locul meu,aici,in aceasta FAMILIE.Ei bine,nu m`am plictisit aici,doar ca,vreau sa ies,si poate sa aplic in alta parte,si daca voi mai aplica aici,as fi bucuros sa ma acceptati iar.Toreno,si ceilalti...vreau sa ramanem prieteni,cum am fost si in Tattaglia..imi pare rau :|

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: da :(

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: tot ce pot sa zic,e ca mi se rupe sufletu sa ies :| dar,nu vreau sa ma opriti ... va rog

Alte precizari?: sper sa ma primiti candva inapoi... <3 Tattaglia !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.