Jump to content

Verdant Family - Demisii | Resignations

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nick: ZePeStyLe

Level: 12

Rank: 2

Vechime: aproape 5 saptamani

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: motive personale...

Sunt de acord ca voi sta Civil 60 de ore (ingame) in caz ca NU se dovedeste ca am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamanii: Da

Care este pararea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: am o parare foarte buna dupa timpul petrecut aici

Alte precizari?: Mi-a parut bine ca am petrecut aceasta perioada in Tattaglia si va urez succes in continuare

Nick: Nfs

Level: 33

Rank: 1

Vechime: 2 saptamani si vreo 3-4 zile

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Probleme personale..

Sunt de acord ca voi sta Civil 60 de ore (ingame) in caz ca NU se dovedeste ca am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamanii: Da

Care este pararea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Respect Tattaglia si faceti o treaba f buna.

Alte precizari?: M-am simtit perfect in aceasta factiune , bafta mai departe !

Edited by fNfs18

• Nick: Vinnie
  • Level: 100
  • Rank: 1
  • Vechime: 2 saptamani
  • De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Vreau sa merg in alta parte
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da
  • Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: O parere buna, foarte buna ideea cu turfurile "Turfs vin si trec"
  • Alte precizari?: Succes in continuare

• Nick: Krishanu
  • Level: 56
  • Vechime: 2-3 days
  • De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Many reasons, But most importantly i came to fight in wars but i don't know for some reason we never have them. Other reasons too you can talk to me personally for them
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da
  • Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: -
  • Alte precizari?: 60FP will hurt but Goodluck in wars. I will always support Tattaglia no matter what.

• Nick: Rendark
  • Level: 16
  • Vechime: Nu stiu exact, dar am mai mult de 2 saptamani.
  • De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Vreau sa merg in alta factiune. Si mai am si alte motive, personale.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da.
  • Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: O parere buna, cu playeri buni, si lider, sub-lider bun.
  • Alte precizari?: Multumesc ca ai acordat acest timp pentru mine. Bafta mai departe.

hYGjl.png

• Nick:CuSToM
  • Level:16
  • Rank:1
  • Vechime:3 saptamani jumate.
  • De ce doresti sa pleci din Tattaglia?:Deoarece vreau sa plec in alta parte.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani:Da.
  • Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?:Pot sa cred,ca m-am distrat extraordinar la inceput,va fi si este factiunea mea de suflet,pot spune ca aici am crescut ,chiar daca am stat 3 saptamani.
  • Alte precizari?: Multumesc.

<p>

hYGjl.png

• Nick:WolfmaN93
  • Level:15
  • Rank:1
  • Vechime:5-6 zile
  • De ce doresti sa pleci din Tattaglia?:vreau sa incerc o factiune pasnica
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani:da
  • Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?:O mafie frumoasa care sper sa ajunga cea mai mare
  • Alte precizari?:bafta in continuare

• Nick: Aditza_Stefan
  • Level: 17
  • Vechime: 2 saptamani.
  • De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Vreau sa incerc si alte factiuni.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da.
  • Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: O parere buna.
  • Alte precizari?: Succes in continuare.

Edited by AditzaStefan

• Nick: Ionut.Xc
  • Level: 13
  • De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Deoarece se emana prea multa prostie din partea conducerii
  • Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: O parerea nu foarte buna.
  • Alte precizari?: Nu am.

• Nick: D.Andrei
  • Level: 21
  • De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Mam saturat de prostia altora.
  • Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Am o parere foarte bun.
  • Alte precizari?: Bafta in continuare.

Edited by DAndr3ii

• Nick:Alcolus
  • Level:19
  • Rank:2
  • Vechime:2 luni
  • De ce doresti sa pleci din Tattaglia?:Vreau sa aplic in Hitman Agency,este factiunea in care imi doresc de mult sa intru,iar acum am ocazia
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani:Da/
  • Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?:Este cea mai buna mafie,cu cei mai buni membri,ve-ti fii cei mai buni pentru totdeauna!
  • Alte precizari?:Bafta in continuare!Sper sa pastram legatura in game
  • Retrag

Edited by Alcolus

• Nick: Sedativ
  • Level: 30
  • Vechime: 4 zile.
  • De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Deoarece nu imi este locul aici, nu ma integrez si prefer sa plec acum, decat sa plec mai tarziu..
  • Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Am o parere buna, dar nu este locul meu aici.
  • Alte precizari?: Imi pare rau.

• Nick: .Mr.Chrys
  • Level: 20.
  • Rank: 2.
  • Vechime: 1 luna.
  • De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Doresc sa intru in Tow Truck Company.
  • Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Am o parere foarte bune despre Tattaglia, aici mi-am facut prieteni (Noway25,Bercea17,Alcolus, Mefx, Andreilolzaa , Carter si Marius etc.. ). Am învățat ce însemna respectul si ce importanta au turf'urile. Carter iti urez succes cu factiune si sper k visul tau sa se îndeplinească in vacanta de Crăciun.
  • Alte precizari?: Sincer va iubesc pe toti pentru ca de la fiecare am invatat sa fac cate ceva , nu voi uita momentele petrecute alaturi de Andreilolzaaa prin boscheti:)) de langa hq si multe altele care pentru mine chiar insemna ceva.

• Nick:Alcolus
  • Nevel:19
  • Rank:2
  • Vechime:2 luni si ceva.
  • De ce doresti sa pleci din Tattaglia?:In ultimul timp au fost prea multe certuri,prea multe lucruri care m-au surprins,intr-un mod negativ.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani:Nu e cazul.
  • Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici? O mafie de nota 10,sper sa o ridici cat mai sus,Carter.
  • Alte precizari?:Multumesc pentru sansa acordata,Carter.Mi-a facut placere sa vin aici,sa invat cu voi,sa cresc cu voi,sa ma distrez cu voi,dar,orice are un inceput si un sfarsit.Bercea,daca citesti asta,nu te supara,voi ramane bro-ul tau,indiferent de factiune:)Si nu numai tu,cu totii.Marius,nu uit de promisiunea ta,stii tu care:)Andrei,cu tine vorbesc in fiecare zii,dar,noroc si tie.Bunicule,mersi pentru ca mi-ai fost alaturi atata timp.Mefx,esti un om grozav,sper sa ajungi cat mai sus.Ellu,Mar,Sheeen,ve-ti ramane amicii mei cat joc pe server. :) Bafta la toti:)
  • Sper ca demisia mea sa nu afecteze pe cineva,si mie imi e greu sa plec,dar asta este,orice are un sfarsit:)
  • La multi ani Carter!Chiar daca nu e azi ziua ta:)Poate nu ne vedem atunci:)
  • Drum bun Marius in Grecia:)Distractie placuta!

Edited by Alcolus

• Nick: AndreeY
  • Level: 12
  • Vechime: 3 saptamani
  • De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Doresc sa intru in Tow Truck Company.
  • Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: O parere foarte buna.
  • Alte precizari?:Nu am.

• Nick: Chris.Scott
  • Level: 12
  • Vechime: 11 zile.
  • De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Asa vrea Carter, asa sa fie.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Nicio problema.
  • Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Nu cred ca conteaza.
  • Alte precizari?: O zi buna.

• Nick: Cheloo89
  • Level: 19
  • Vechime: 1 zi
  • De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: -
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Am de ales?
  • Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: -
  • Alte precizari?: -

• Nick: .Ellusionist.
  • Level: 30++
  • Rank: 2....
  • Vechime: Peste 2 luni.
  • De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Nu comentez.Daca e sa conteze aceasta parere voi raspunde in game.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: DA,sunt de acord.
  • Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Parerea mea este una memorabil de buna,ai cu cine discuta,ai ce face,ai pe cine te baza(uneori).
  • Alte precizari?: Sper ca pot sa fiu inteles iar inainte de a fi demis am si eu o ultima rugaminte.Doresc ca toti membri sa fie stransi pentru 5 minute in Hq,defapt doar cei care se considera prieteni,daca este posibil.Vreau sa il salut si pe NoWay pe aceasta cale si sa ii urez bafta mai departe.

Edited by Ellusionist1

• Nick: ZippoXV
  • Level: 17
  • Rank: 2(Soldato)
  • Vechime:4 saptamani
  • De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Ma las o perioada de sa;mp.
  • Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Am o parere foarte frumos, cred ca cea mai faina factiune, a fost aici mai frumos ca in Fireman&Paramedic. Sper sa ma primiti inapoi cand voi rezolva problema cu netul.
  • Alte precizari?: Va iubesc pe toti imi sunteti foarte dragi sper sa duceti factiune cat mai departe. Ascultati de Carter nu e chiar asa rau sau nebun cum il barfiti voi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.