Jump to content

Verdant Family - Demisii | Resignations

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nick : Jockeras

Rank : 1

Vechime : 2 saptamani si cateva ore

De ce doresti sa pleci din Tattaglia : Nu am timpul necesar care se cere in cadrul acestei factiuni ( nu pot ajunge la unele activitati )

Sunt de acord ca voi sta civil 60 ore (InGame) in caz ca se dovedeste ca Nu am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani : Da

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut acolo : Am o parere buna.Lideri si colegi intelegatori si care sar cand ai nevoie de ajutor

Alte precizari : Va doresc mult succes , tineti-o tot asa ca e treaba buna.Sper sa imi mai eliberez din program si sa revin alaturi de voi

Edited by Jockerass

• Nick: Mafyoto
  • ]Level: 29+
  • ]Rank: 1
  • ]Vechime: 2 saptamani si 1 zi
  • []De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Numi permite programul sa mai raman
  • ]Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da.
  • ]Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Este o factiune buna cu un lider care stie ce face
  • ]Alte precizari?: multumesc pentru sansa acordata

Edited by Mafyoto

• Nick: Nutu.
  • Level: 27
  • Rank: 1
  • Vechime: 2 saptamani+
  • De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Cu parere de rau , va spun bafta. In primul rand vreau sa ii multumesc tuturor membriilor care m-au ajutat , si in special multumiri lui [F4L]Carter mersi pentru sansa de a fi membru TTG , nu eu am vrut sa fac acest post cii viata de zi cu zi. Timpul din viata de zi cu zi ma preseaza si nu mai am timp sa le fac pe toate , si in special nu vreau sa devin robot scoala, mancare ,teme pc , again , again.(parerea mea). Dar dupa o pauza de 4-5 luni poate ma voi reinntoarce si eu sa mai va salut , sa ne mai distram putin.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da.
  • Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Parerea mea formata in acest timp destul de scurt in Tattaglia , este ca , ea este condusa de 2 oameni cu caracter , care au invatat si ei la randul lor si acum stiu ce au de facut de acum inainte , cat si despre membrii , sunt unii membrii care sunt mai plini de ei... dar sunt si membrii care poti vorbii oricand / despre orice cu ei. ( Andreilolzaa , NoWay25 , Soricel , ZoZom , MefX , si nu numai.)
  • Alte precizari?: Inca odata vreau sa iti multumesc Carter de sansa de a intra in Tattaglia si poate pe viitor cand ma voi reapuca de samp , sper sa ma primesti inapoi sa facem o caterinca , un war , o activitate ceva. Multumesc. :*

Nick : StaVrosS_v2

Vechime : 2 saptamani.

De ce doresti sa pleci din Tattaglia : Nu am timp sa stau la toate antrenamentele....

Sunt de acord ca voi sta civil 60 ore (InGame) in caz ca se dovedeste ca Nu am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani : Da

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut acolo : Am o parere buna , Carter si Mefx va descurcati De minune ca leaderi , Carter pot spune din experienta ca esti unul dintre Cei mai buni leaderi de pe B-zone !.

Alte precizari : Va Doresc Mult noroc , sper sa nu va suparati pe mine ca am stat doar 2 saptamani ( nu imi sa in fire ). Va Iubesc !

• Nick: Tonyy
  • Level: 34
  • Rank: 2
  • Vechime: 1 luna si jumatate,sau mai bine
  • De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Accept orice gluma,bancuri,abureli etc,dar cand sunt luat de prost deja e cu totul altceva
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da
  • Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: .....Aici am ras cu voi,am plans cu voi,ne`am bucurat impreuna cand aveam motive de bucurie,ne`am mai certat din cauza belelelor,dar Tattaglia inseamna o familie adevarata,Respect.
  • Alte precizari?: Carterica,sper sa iti indeplinesti scopul si tot ceea ce ti`ai propus in aceasta mafie.O sa`mi fie dor de voi,se stiu ei care>:D<

Nick:Synth

Level:17

Rank:Picciotto

Vechime:3 saptamani.

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?:Pentru ca nu mai am timp antrenamente/ war-uri.Mi s-o stricat si pc-ul, trebuie sa repar ceva la el.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani:Da

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?:O parere buna.Faceti o treaba buna, bafta!.

Alte precizari?:Multumesc Carter pentru sansa acordata.Bafta.

• Nick: Zww
  • Level: 32.
  • Rank: 1.
  • Vechime: 1 zi.
  • De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Se pare că nu mă pot acomoda, şi nu prea îmi mai place "viaţa de mafiot", îmi cer scuze MefX şi Carter, şi eu speram să stau mai mult, sper să nu fi cauzat probleme.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da.
  • Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Din câte am văzut, una bună. Succes!
  • Alte precizari?:

Nick: [GF]Cost15

Level: 31

Rank: 1

Vechime: o luna si 2 zile

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?:Deoreca nu am prea mult timp , nu pot fi prezent la toate antrenamentele/sdinte/war , si incep orele de dupamasa la scoala

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Este o mafie frumoasa , respectata pt care nu conteaza /turfs conteaza respectul,loialitate lucru in echipa.Un lider/sub lider foarte buni care nu permit nesimtirea,ignorarea si neascultarea.

Alte precizari?: Multumesc ca miati dat o sansa in Tattaglia , mias fi dorit sa stau mai mult aici dar timpul nu imi permite , RESPECT TATTAGLIA FAMILY .

Edited by GF Cost

• Nick: DropZ
  • Level: 14
  • Vechime: Doua saptamani.
  • De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Nu am timp pentru toate antrenamentele si toate activitatile.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da, dar Mefx mi-a zis ca am doua saptamani.
  • Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Este o mafie puternica, devotata, organizata, iar Carter se ocupa foarte bine cu administrarea ei.
  • Alte precizari?: Cand o sa am mai mult timp liber, cum ar fi vacanta de vara, am sa aplic din nou. Multumesc!

• Nick: MnQ
  • Level: 16
  • Vechime: 1 luna.
  • De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Nu am timp pentru toate antrenamentele si toate activitatile.
  • Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: A fost frumos!
  • Alte precizari?:Bafta!

Nick : Cristian.

Vechime : 2 saptamani si 2 zile

De ce doresti sa pleci din Tattaglia : Merg in factiune pasnica.

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut acolo : Parere foarte buna despre toti.

Alte precizari : Succes in continuare. O mafie foarte slaba.

Edited by Lewis McCartney

Nick : CooLio.kill

Vechime : 2 saptamani si 2 zile

De ce doresti sa pleci din Tattaglia : Motive personale.

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut acolo : O familie frumoasa, unita, activa si cu mult potential.

Alte precizari : Bafta.

• Nick: Qubix
  • Level: 30+
  • Vechime: 3 saptamani
  • De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Nu imi vad rostul aici, de cand am intrat am propus tot ce mi-a trecut prin cap si nu m-a luat nimeni in seama. Fiecare face ce vrea / cand vrea / cum vrea. Prea multa inactivitate. De restul nu mai comentez.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da
  • Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Este o mafie buna ... dar mai sunt multe lucruri care ar trebuii modificate.
  • Alte precizari?: Mefx/Carter multumesc pt sansa acordata, cum am zis si la inceput am intrat sa ajut cu absolut tot ce pot ... dar se pare ca nu mi s-a acordat sansa. Aveti grija ce faceti. Bye!.

Qubix, demisie acceptată! Succes în continuare!

@ Ce sa zici si tu acum , mafia este buna asa cum este , si sa stii ca nu am nevoie de tine ala mare propunere , hal de oameni ce vad pe serverul asta , astazi este ok maine te arde le pa spate :)) , succes mai departe.

Edited by F4L Carter

Nick: Aldo.Trappez

Level: 15

Rank: 2

Vechime: Aproape 3 luni

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Pentru ca sunt sanctionat aiurea din cauza fomistilor , nici macar n-am dat /q langa politist ca sa se dovedeasca ca am dat /q ca sa scap de el..in fine am fost sanctionat pe nedrept si nu-mi comvine. De aceea l-am facut si prost..pentru ca e.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Una foarte buna , mi-am facut prieteni , m-am distrat aici , sunteti niste caractere extraordinare

Alte precizari?: Va multumesc ca m-ati primit aici si sper ca pe viitor ma voi intoarce..daca voi mai fii primit.

Edited by El Negretto di Famiglia

• Nick: Happy.
  • Level: 22
  • Vechime: Member since 08.02.2013
  • De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Nu mai am timp. Nu are rost sa incurc daca programul meu nu se poate plia pe programul Tattaglia.
  • Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: O parere foarte buna. Membrii sunt uniti, conducere buna, antrenamente frumoase.
  • Ate precizari?: Imi pare rau ca ma despart de voi dar nu are rost sa ocup locul daca nu pot ajuta factiunea cand are nevoie... Bafta!

Edited by Instructor Happy

•Nick:Rouzbeh_sol

•Level: 16

•Rank: 1

•Vechime: What is it?

•De ce doresti sa pleci din Tattaglia?No •Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani:yes

•Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?:tattagila is a best family and best leaders and ...

•Ate precizari?: Thanks Please accept Me :-)

Edited by erfangerami

• Nick: Kosmyyn
  • Level: 17
  • Rank: 2
  • Vechime: O luna si 10 zile!
  • De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: M-am plictisit si nu prea am timp sa mai joc din cauza muncii si nu vreau sa tin locul ocupat !
  • Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?:O parere foarte buna colegi de treaba si multa seriozitate!
  • Ate precizari?:Imi pare rau daca te-am dezamagit Carter pentru sansa acordata dar nu mai pot fi activ din cauza muncii!

• Nick:Zotag.
  • Level:38.
  • Rank:1.
  • Vechime:2 saptamani.
  • De ce doresti sa pleci din Tattaglia?:Pentru ca nu am ce face aici..
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani:Da.
  • Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?:Este o mafie buna,cu membri activi,dar cu o conducere...nu am cuvinte.
  • Alte precizari?:Spor la war-uri.

Nick: Bogdibmx

Level: 33

Rank: Sgarrista (3)

Vechime: 3 luni

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: M-am plictisit de waruri si "viata de mafiot", mi-am amintit de timpul petrecut altundeva si ma gandesc sa aplic acolo.

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: O mafie extrem de diferita fata de altele. Sunt diferente foarte mari dintre conducerile lor, iar in Tattaglia se poate spune ca inveti ceva dupa timpul petrecut aici. Este o mafie extraordinara, foarte bine organizata cu membrii de exceptie si care nu alearga dupa turfs si abuzuri!

Alte precizari?: Multumesc pentru sansa acordata si toata increderea si sper sa nu fi dezamagit pe nimeni! Succes Carter si Mefx cu factiunea si sper sa mai fiu primit inapoi!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.