Jump to content

Verdant Family - Demisii | Resignations

Alexander
 Share

Recommended Posts

• Nick: x3n
  • Level: 32+
  • Rank: 1
  • Vechime: 2 saptamani.
  • De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Plec sa imi ajut un vechi prieten (MefX).
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da
  • Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Din primul moment cand am intrat aici m-am simtit foarte bine, sper sa nu se schimbe nimic iar cu timpul posibil sa revin inapoi cat timp este Carter lider.
  • Alte precizari?: Iti multumesc pentru sansa acordata.

• Nick: NoWay25
  • Level: 31+
  • Rank: 4
  • Vechime: Din 11 Noiembrie..
  • De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: -
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da
  • Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: .
  • Alte precizari?: Continua ceea ce vrei sa faci,prietene. Multumesc pentru tot.

Nick: Emerad

Level: 22 +

Rank: 3

Vechime: 3 luni

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Vreau o schimbare.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Stii foarte bine Carter ca Tattaglia mi-a fost o familie adevarata.

Alte precizari?: Imi pare rau ca plec insa simt nevoie unei schimbari, pot spune cu adevarat ca Tattaglia este familia in care am crescut si m-a facut ceea ce am ajuns azi, aici m-am schimbat, am devenit o persoana mai serioasa, m-a facut sa imi dau seama cum se invart lucrurile. Mult respect lolza,sheen(ati fost ca 2 frati) si tuturor membrilor , de la fiecare am invatat cate ceva. [F4L]Carter , tot respectul meu, esti cel mai serios lider din cati am vazut, esti un om care cu adevarat vrea sa faca ceva intr-o mafie si iti multumesc mult ca ai lasat un om ca mine sa faca parte din Familia ta. Poate odata ma voi intoarce, desigur daca voi mai avea sansa. Mult succes baieti !

Edited by Emerado

• Nick: Kaddylack.
  • Level: 55
  • Rank:3 ( Sgarrista )
  • Vechime: Doua luni si ceva.
  • De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Cred ca mi-am terminat treaba aici si nu vreau sa incurc pe nimeni.
  • Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: O familie unita ,cu membrii foarte buni si cu un lider excelent.
  • Alte precizari?: Nu credeam ca o sa postez prea curand aici.Bafta in continuare Carter,mersi ca m-ai primit aici si sper ca nu te-am dezamagit.

• Nick: ZoZoM
  • Level: 36
  • Rank: 3 ( Sgarrista )
  • Vechime: 11.12.2012 23:23
  • De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Cred ca mi-am facut datoria aici.
  • Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Am o parere foarte buna despre Tattaglia, este o mafie cat de cat unita cu membri de treaba si un lider de nota 10+.
  • Alte precizari?: Succes cu Mafia Carter ! Sper sa ne mai revedem si in alte factiuni. Mersi pentru sansa acordata. :*

Nick: _Santiago_

Level: 23

Rank: 1

Vechime: 24 de zile.

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: O sa fac o pauza de SA:MP.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Pai, nu pot spune decat ca nu exista nicaieri pe server o organizare mai buna ca aici.

Alte precizari?: Multumesc Carter pentru sansa.

Nick: [bTD]SkylinE.

Level: 39+

Rank: 2 ( Soldato )

Vechime: O luna+

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Deoarece aici nu mi se permite sa joc si pe RPG 2 4 fun.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da.

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: O parere frumoasa , m-am inteles foarte bine cu toata lumea , sper sa nu ma uitati.

Alte precizari?: Succes cu mafia , sper sa ramanem prieteni :) .

• Nick: Csabbyk
  • Level: 29
  • Vechime: Cateva zile..
  • De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Nu prea mai petrec asa mult timp la PC..adica nah, seara in loc sa ies afara..vin sa joc sa:mp..
  • Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Foarte buna organizare..o sa ajungeti sus.
  • Alte precizari?: Succes

Nick: John_Oanca

Level: 35

Rank: Soldato (2)

Vechime: 06.02.2013

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Eliberez timp necesar pentru studiu si profesie.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da.

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Sunt bucuros ca am facut alegerea inteleapta de a alege Tattaglia ca noua activitate. A reprezentat al doilea grup de persoane care m-a indrumat catre vastele cunostinte ale acestui joc, si anume ce inseamna o familie, razboaie si sa trag virtual cu arma.

Alte precizari?: Imi pare rau, nu am dorit sa postez aici prea curand, circumstantele imi cer. Carter, fiind cel care probabil vei raspunde, vreau sa-ti multumesc pentru sansa acordata. Al doilea lider important evolutiei mele. Pe viitor voi opta pentru Tattaglia ca mediu de activitate de jucator pentru mine. Conduita familiei sustine doar o singura sansa de recrutare, sper sa mai dispun de alta. Nu sunt genul de jucator care schimba factiunile pentru experienta, fara sa ajute sau sa lase impresii pozitive.

Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva. Toate cele bune. Pastram legatura.

Edited by RTS John Oanca

• Nick: Aux
  • Level: 21
  • Rank: Soldato
  • Vechime: 2 Luni
  • De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Am niste probleme cu internetul.
  • Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Dupa parerea mea este cea mai frumoasa mafie.
  • Alte precizari?: -

Nick: AliGoD

Level: 32

Rank: Rank 2 Soldato

Vechime: O luna si 1 sap sau 2 parca

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Sunt unele persoane in familie cu care nu ma pot intelege, si nu vreau sa ma mai enervez pentru ele. Restu sunt the best ;)

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: da

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Este o familie buna cu uni mafiotii de respectat. Dar sunt mari probleme pe partea de activitate.

Alte precizari? Imi pare rau.. ca nu mai pot sta dar.. nu vreau sa risc nimic

Retrag scz!!! Cererea a fost facuta la nervi imi pare rau

Edited by AliGoD

Nick: S.VLAD

Level: 23+

Rank: 1

Vechime: 12 de zile.

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Nu prea mai joc, tin locu ocupat degeaba.

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: The Tattaglia Family e o mafie speciala, am nu ma cuvinte de lauda despre aceasta mafie.

Alte precizari?: Multumesc Carter si oasis pentru sansa acordata.

• Nick: FabiaN.
  • Level: 26.
  • Rank: 1.
  • Vechime: O saptamana si 2 zile.
  • De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Ma las de SAMP permanent.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da.
  • Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: O factiune cu membri buni si cinstiti, dar din pacate nu intotdeauna castiga oamenii cinstiti.
  • Alte precizari?: Bafta Tattaglia!

• Nick: Oantzah
  • Level: 57
  • Vechime: 2 saptamani.
  • De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Doresc alta factiune.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da.
  • Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Nu una tocmai buna.
  • Alte precizari?: Cu bine.

Edited by F4L Oantzah

• Nick: Dragos
  • Level: 49
  • Vechime: ~o saptamana
  • De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: pt ca ma las de sa:mp
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: da
  • Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: una buna
  • Alte precizari?: -

• Nick: [AIM]TRATEC
  • Level: 51.
  • Vechime: 1 sapt si.
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: avispa rifa.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani: da.
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: misto.
  • Alte precizari?: schimb factiunile ca pe sosete deoarece nu mai are rost sa "prind radacini". alt lider nu mai pup.

• Nick: [AIM]Collonelu
  • Level: 50
  • Vechime: 1 saptamana si 2-3 zile
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu ma simt bine. Distractia nu exista si toti vrem sa parem sobri, pe cand chiar nu suntem. Toate regulile sunt exagerate si sanctiunile la fel.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani: Da
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Factiune foarte puternica, insa mult prea stricta .
  • Alte precizari?: Imi pare rau ca plec ca un ratat din toate factiunile.

• Nick: [AIM]Meghy
  • Level: 63.
  • Vechime: 1 sapt si 2-3.
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: avispa rifa.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani: da.
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: misto.
  • Alte precizari?: Fu bine cat fu.

Edited by Meghyy

• Nick: [AIM]Micku7zu
  • Level: 46
  • Vechime: cat sa iau fp..
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: ca...ceilalti..
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani : dea
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: se poate si mai bine
  • Alte precizari?:

• Nick: AiMEER
  • Level: 29
  • Vechime: 1 sapt +.
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Rifa.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani: Daaaa.
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: :-??
  • Alte precizari? $4L.

[AIM]Meghy, [AIM]Collonelu, [AIM]Tratec, [AIM]Meghy, AiMEER - Cereri de demisie acceptate, succes in continuare. Toti ati primit FP, nu ati avut 2 saptamani in familie.

Edited by TOV DieseL

• Nick: Ronnie
  • Level: 40
  • Vechime: 1 saptamana
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Lipsa de timp
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Foarte buna, sa schimbat mult dupa venirea lui Diesel.
  • Alte precizari?: Multumesc Diesel pentru sansa acordata.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.