Jump to content

Verdant Family - Demisii | Resignations

Alexander
 Share

Recommended Posts

• Nick:[GF]Vlad
  • Level:32
  • Rank:2
  • Vechime:2 saptamani si 5 zile
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?:Consider ca nu mie locul aici..
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani:Da
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?:Buna.
  • Alte precizari?:Multumesc DieseL pentru sansa acordata si sper ca nu te-am dezamagit.

• Nick: Tooby
  • Level: 28
  • Rank:2
  • Vechime: 2 saptamani si ceva.
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Mici neintelegeri.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani: Da.
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Nu-mi pot da cu parerea din cauza anumitor factori.
  • Alte precizari?: Mult succes in continuare, bafta multa.

• Nick: Kobra
  • Level: 52
  • Rank: 1
  • Vechime: 2 saptamani si ceva.
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu m-am integrat
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani: Da.
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Mi-am facut o parere bunicica dar, sunt cativa playeri care nu stiu ce inseamna respectul
  • Alte precizari?: BAfta diesel, daca o sa fi activ vei forma cea mai puternic clan, sunt sigur de asta

• Nick: Scarface
  • Level: 57
  • Vechime: 2 saptamani
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Unii membri isi bat joc de munca altora, e doar un joc dar nici chiar asa.
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Am o parere buna, dar unii strica familia si numai am nervi.
  • Alte precizari?: Va urez succes tuturor.

Nick: Ice.

Level: 47

Rank: 1

Vechime: 2 saptamani

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: -

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Buna

Alte precizari?: -

Nick: dRE

Level: 105

Vechime: o saptamana

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: -

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Buna

Alte precizari?: -

Edited by I c e

• Nick: Andrew
  • Level: 64.
  • Rank: Soldato.
  • Vechime: 24.03.2013 - 19.04.2013.
  • De ce dorești să pleci din Verdant Family?: Fără supărare dar muncesc degeaba. Îmi dedic serile pentru a sta la toate warurile și într-o zi se duce toată munca dintr-un motiv pe care toți îl știm.
  • Sunt de acord că voi sta civil pentru 60 de ore în caz ca se dovedește că NU am fost membru Verdant Family pt. minim 2 săptămâni: Da.
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Una foarte bună însă la început trebuiau lămurite anumite lucruri.
  • Alte precizari?: Succes cu facțiunea.

Edited by Andrew

• Nick: Hooden.
  • Level: 38.
  • Vechime: 3 săptămâni si 2 zile.
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Merg în departament, conflicte, inactivitate.
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: O părere bună.
  • Alte precizari?: Baftă DieseL/sKillz, scuze dacă v-am dezamăgit.

• Nick: Andrew
  • Level: 64.
  • Vechime: 24.03.2013 - 19.04.2013.
  • De ce dorești să pleci din Verdant Family?: Fără supărare dar muncesc degeaba. Îmi dedic serile pentru a sta la toate warurile și într-o zi se duce toată munca dintr-un motiv pe care toți îl știm.
  • Sunt de acord că voi sta civil pentru 60 de ore în caz ca se dovedește că NU am fost membru Verdant Family pt. minim 2 săptămâni: Da.
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Una foarte bună însă la început trebuiau lămurite anumite lucruri.
  • Alte precizari?: Succes cu facțiunea.

• Nick: [rTn]Jocker
  • Level: 24 +
  • Rank: 2 ( Soldato )
  • Vechime: 25.03.2013 - 25.04.2013
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Motive Personale ( Stii tu Diesel de ce )
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani: Da
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Am o parere foarte buna , imi pare rau ca plec de aici , chiar imi doream sa ajung cat mai departe alaturi de aceasta familie
  • Alte precizari?: Multumesc Diesel pentru sansa acordata , sper ca nu te-am dezamagit si succes in continuare cu mafia , sunt convins ca o sa faci ajungeti sus

Nick: squiz

Level: 45

Vechime: 4 zile

De ce doresti sa pleci ?: Cont spart

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: o parere foarte buna , imi pare rau ca plec

Alte precizari?: Multumesc Diesel

• Nick: Richard
  • Level: 30
  • Vechime: 1 sapt
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Am hotărât să fac o pauză de la joc, să dedic mai mult timp liceului.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani: Da
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Mi-am format o parere foarte buna, tineti-o tot asa !
  • Alte precizari?: Mult succes in continuare, bafta multa.

• Nick: Kraft.
  • Level: 27
  • Rank: Soldato
  • Vechime: 1 lună.
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: 1: Vreau sa incerc următoarele factiuni: The Red Dragon Triad ; The Tsar Bratva ; El loco Cartel ; 69 pier mob's ; Taxi (LV/LS/SF),PD(LV/SF)
  • 2: Uni membri ca, Cheelo98 care se bagă in seamă la orice
  • 3: monotonia.
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Bună.
  • Alte precizari?: Aveti grijă de voi.Baftă.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.