Jump to content

Verdant Family - Demisii | Resignations

Alexander
 Share

Recommended Posts

• Nick: Qubix
  • Level: 39
  • Rank: Soldato
  • Vechime: 2 saptamani.
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Timpul se scurge ... Bac-ul se apropie.... si trebuie sa retusez tot ce am acumulat pe parcursul anilor....
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani: Da.
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Foarte buna ... atat despre lider cat si despre membrii.
  • Alte precizari?: Multumesc pentru tot DieseL. Sper sa trec cu bine peste examene... si dupa o sa revin. Sper sa va regasesc pe toti si sa ne aducem aminte de vremurile bune :D. Adio!

• Nick: Kia
  • Level: 21
  • Rank: 1
  • Vechime: 2 saptamani
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?:Doresc sa incerc un department sau taxi...
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani: Da.
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Membrii foarte mature, foarte experimentati, se observa asta si din waruri deoarece, ce altii fac cu spazz+teck+ alte arme noi facem doar cu deagle+ak/m4 si din antrenamente
  • Alte precizari?: Iti multumesc nespus diesel pt ca m-ai primit, am reusit sa ne cunoastem atat pe tine cat si factiunea, iti doresc multa bafta cu factiunea si sa o duci acolo unde ii e locul, Acela fiind primul loc

• Nick: RazvanVR6
  • Level: 16
  • Vechime: 2 saptamani
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Au aparut ceva probleme cu scoala,si e mai important sa imi vad de scoala de cat sa ma ocup de un joc,plus ca nu voi putea fi prezent la toate activitatiile familii cu programul meu scolar nu voi face fata..imi pare foarte rau ca fac aceasta demisie.
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: O parere nu buna,ci foarte buna,lumea stie sa glumeasca,se lucreaza in echipa,DieseL este un lider si un organizator foarte bun,Pharell lafel,un baiat foarte de treaba. Ii multumesc lui Diesel ca mi-a acordat sansa de a intra in factiune.
  • Alte precizari?: Bafta cu mafia Diesel,multumesc mult inca odata ca mi-ai acordat sansa,pastram legatura baieti..ne mai auzim !

Nick: Deey

Level: 24.

Rank: 2.

Vechime: 3 saptamani si cateva zile.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Liceu, bac.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani: Da.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: O parere buna.

Alte precizari?: Multumesc, v-am pupat, ne vom auzi pe skype :*.

• Nick: [mR].Xand3r
  • Level: 26+
  • Vechime: 14 Zile
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu mai am timp pentru activitatile gang-ului , am niste examene de dat , etc..
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani: Da
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Este un gang foarte bine organizat , cu membrii seriosi si o conducere excelenta.
  • Alte precizari?: Sper sa revin !

• Nick:doddy99
  • Level:20
  • Rank:1
  • Vechime:10 zile
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?:Incep perioadele de teste,teze si am foarte mult de invatat..
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani:da
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?:DieseL faci o treaba excelenta esti un lider grozav.
  • Alte precizari?:Imi cer scuze ca am fost nevoit sa postez aici! :D

Edited by BGF Doddy

• Nick: Stephano.Martin
  • Level: 40+
  • Rank: 2
  • Vechime: 1 luna si ceva..
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Am ceva probleme cu firma de internet, am tot încercat să intru... au primis că se vor face remedieri.. din pacate nu s-au ţinut de cuvânt. Nu doresc să plec din verdant , dar trebuie deodarece nu pot ţine un loc ocupat.
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Nu pot descrie în cuvinte cât de frumos este în această familie şi cât de bine mă simt. îmi pare nespus de rău că sunt nevoit să ma despart de voi.. chiar nu-mi doresc asta dar cum spuneam nu pot ţine un loc ocupat pentru problemele mele.
  • Alte precizari?: Vă urez multa bafta, spor la war-uri si să ascultaţi de DieseL , e un lider nemaipomenit. Sper ca pe viitor să mai colaborăm impreuna, bine înteles dacă o să-mi mai acorzi o sansă DieseL. Ceau Verdant Family !

<p>

• Nick: Sh@DoW
  • Level: 29
  • Rank: 2 (Soldato)
  • Vechime: 1 luna
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Ei jocul prea in serios, incearca sa fii mai calm.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani: Da
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Foarte frumoasa Membrii foarte de treaba.
  • Alte precizari?: mersi [mR].PhaReLL pentru ca mai adus in aceasta Factiune, si mai antrenat foarte bine in cat sa trag cu Deagle bine. Bafta DieseL sa tii tot asa cu

Edited by ShaDoW 14

• Nick: Craciun_Raz
  • Level: 25
  • Vechime: -
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu are rost.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani: Nu
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Nu prea buna, mai usor cu tot felu de topicuri ex: war log, nu cred ca are rost.
  • Alte precizari?: Cu respect.

Craciun_Raz - Demisie acceptata. Bafta in continuare! Vei primi 60FP.

PS: Nu inteleg de ce vii intr-un gang daca nu ai timp de joc.

Edited by DieseL
+ FP

Nick: RayM3N

Level: 14

Rank: 2

Vechime: 28 de zile

De ce doresti sa pleci din Verdant Family: pentru ca am avut cateva probleme si nu am putut fi atat de activ precum trebuia sa fiu si asa ocup un loc in plus, DieseL nu este multumit de mine si asa este cel mai bine. Multa bafta tuturor si imi pare bine ca v-am putut cunoaste. Succes.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca nu am fost membru l

Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici: una foarte buna de aceea imi pare si rau ca ies

Alte precizari: Multumesc foartr mult pentru aceasta sansa DieseL.

• Nick: [mR}.PhaReLL
  • Level: 51
  • Rank: 3
  • Vechime: 2 luni
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Ma retrag din aceasta comunitate deoarece nu are rost,nu se rezolva nimic calculand numarul playerilor din mafi peste 200 de playeri de 1 saptamana stau degeaba.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani:da
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?:Foarte buna.
  • Alte precizari?: Succes b-zone cu 800 players.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.