Jump to content

Verdant Family - Demisii | Resignations

Alexander
 Share

Recommended Posts

• Nick: Sebi009
  • Level: 35
  • Rank: Caporegime (4).
  • Vechime: Peste 3 luni
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu mai am timp sa ma joc.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani: Nu este cazul.
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: In general buna.
  • Alte precizari?: BAFTA MAI DEPARTE VERDANT!!!

Edited by sebi009

• Nick: NuTeLLa.
  • Level: 18
  • Rank: 1
  • Vechime: Nu stiu ,nu-mi pasa ,nu va bazati pe asta.
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Am dat /turfs. Si pentru ca Pharell nu a luat leader/subleader ,el s-ar fi descurcat si ar fi luat tot LS..
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani: Nu.
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Ma lipsesc..
  • Alte precizari?: Imi bag [Cenzura]

Edited by NuTeLLas

• Nick: Andy..
  • Level: 28
  • Rank: 3
  • Vechime: 2 luni+
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu pot sa mai ajung la war-uri
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani: Da
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Una buna!
  • Alte precizari?: Bafta la war-uri

• Nick:CristiFlorea
  • Level:23
  • Rank:1
  • Vechime:Habarnam
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?:Numa eu i-au worst
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani:-
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?:-
  • Alte precizari?:-

Sebi009- bafta mai departe

Nutella.- ce pot sa spun, poate pharell o facea mai bine, ia in considerare si faptul ca au fost dati afara ~6 membrii care aveau aim...demisie acceptata, fp 60 , bafta mai departe :)

Andy... demisie acceptata, bafta mai departe

CristiFlorea- demisie acceptata, bafta mai departe 60 FP

• Nick:hyyz.kyk
  • Level:36
  • Rank:2
  • Vechime:3sapt+
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?:E bataie de joc se da fw fara sa se afle scor , dar na bafta .
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani:-
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici? :-
  • Alte precizari? :-

• Nick:[AIM]Yaphets
  • Level:35
  • Rank:1
  • Vechime:S@l
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?:E bataie de joc factiunea asta
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici? :-
  • Alte precizari? :-

• Nick: PauL.
  • Level: 50
  • Rank: 2
  • Vechime:1 luna+
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Vreau sa intru in Hitmen.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani: Da
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: O mafie extraordinara.
  • Alte precizari?: Succes.

@, hYYz - demisie respinsa, este facut la nervi dupa cum mi-ai zis sa iti resping demisiile din zilele de war. Ai primit fw pentru ca te-ai dus unde nu era locul tau si nu a fost prima abatere

[Aim]Yaphets - demisie respinsa, nu este contul tau de pe forum si ai facut si tu demisia la nervi

Paul. - demisie acceptata, bafta mai departe in Hitman :)

• Nick: Awake
  • Level: 67
  • Vechime: destul
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Vreau sa incerc ceva nou...
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Foarte Buna..
  • Alte precizari?: Bafta!

• Nick: Gang3Xplore
  • Level: 31
  • Vechime: destul
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: A venit vara, nu mai am timp de factiuni.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Familypt minim 2 saptamani: Da.
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Buna
  • Alte precizari?: Mult succesc in continuare

Nick: CarLiTo.

Level: 37

Rank: 2

Vechime: 2 sap.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Pentru ca e vara si nu prea mai am timp de mafie .

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani: Da.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Una foarte buna, succes Radu si Andrei.

Alte precizari?: Imi cer scuze, va urez bafta in ceea ce faceti .

Nick: CeLenTano7

Level: 29

Rank: rank 3

Vechime: 2 luni si 6 zile

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Am luat ban pentru joypad 7 zile ,Dar nu eu am fost pe cont.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani: Da.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Am o parere buna despre Verdant si despre Raduku,Andrey,Pharell si restu ..........

Alte precizari?: Imi cer scuze, va urez bafta in ceea ce faceti .

Nick: JonnY

Level: 40

Rank: 4(Caporegime)

Vechime: 3 luni+ [24.03.2013 - 06.07.2013]

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu imi mai permite timpul sa stau la wars + alte motive + vreau sa incerc ceva nou.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Am o parere foarte buna despre majoritatea, succes la wars.

Alte precizari?: Succes la wars si aveti grija ce faceti, tinem legatura.

Gang3xplore - demisie acceptata, nu ai 2 saptamani asa ca vei primi FP 60

Carlito. - demisie acceptata, m-ai dezamagit ai asteptat doar sa iei rank 2 :)

Celentano7- demisie respinsa, ai luat ban pentru joypad , esti automat demis

JonnY- demisie acceptata, pacat ca nu ai stat sa mai facem treaba, oricum decizia iti apartine si ti-o respect, ce regret este ca v-ati rugat de mine sa nu dau wipe, mi-am pus increderea in voi degeaba...

• Nick: Vinnie
  • Level: 110
  • Vechime: o saptamana
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: inainte de a intra in factiune am vorbit ceva cu liderul si nu s-a tinut de cuvant
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani: sunt de acord
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: n-am o parere rea
  • Alte precizari?: succes

Nick: Ciccio

Level: 75

Rank: 4

Vechime: 3 luni +

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Deoarece a intervenit monotonia,eu fiind o persoană foarte activă.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Am avut 3 lideri în această facţiune,ceea ce înseamnă că am avut parte de 3 conduceri diferite,un lucru foarte important.În ciuda experienţei pot spune că am mai dobândit nişte cunoştinţe despre ce înseamnă o mafie,respectiv un gang.Niciodată nu poţi spune că ai învăţat prea multe,de aceea nu regret nicio clipă petrecută în această familie.

Alte precizari?: Vă doresc toate turf-urile şi tot norocul pe care îl puteţi avea.Fiţi uniţi,amintiţi-vă că sunteţi colegi,dar înainte de toate amintiţi-vă că sunteţi oameni.

• Nick: .Cristi.
  • Level: 14
  • Vechime: 16zile
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Vreau sa incerc ceva nou
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani: Nu
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Buna
  • Alte precizari?: Bafta

Nick: .Cristi.

Level: 14

Rank: 2

Vechime: 16zile

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Vreau sa incerc ceva nou

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani: Nu

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Buna

Alte precizari?: Te rog accepta-mi cererea. bafta.

Nick: Pharelll

Level: 58

Rank: 5

Vechime: 4luni.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?:Vreau sa merg undeva unde pot avea sansa...aici numai are rost..:) mi-a parut bine..sunt de atata timp si am trecut prin toate rank-urile...

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani: Nu

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Buna.

Alte precizari?: Succes.

Vicario/Consigliere Pharell

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.