Jump to content

Verdant Family - Demisii | Resignations

Alexander
 Share

Recommended Posts

•Nick:krrn

•Level:12

•Rank:2

•Vechime: (cat timp ai stat in factiune):2 saptamani

•De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: pentru ca,as vrea sa incerc ceva nou

•Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: da

•Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: imi pare rau ca am plecat dar cum am spus vreau sa incerc ceva nou ma voi reintoarce daca ma reaceptati sper sa nu va suparati pe mine va respect :XX

Nick:vladone5

Level:15

Rank:3

Vechime: (cat timp ai stat in factiune): pai am intrat pe 1 februarie...deci o luna jumate

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: vreau sa incerc altceva..

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: este o mafie buna,ordonata si condusa de un lider excelent:)

Alte precizari?: multumesc vaN pt increderea acordata

* Nick:Gyoo

* Level:14

* Rank:1

* Vechime: (cat timp ai stat in factiune) 2-3 sapt.

* De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Sa gasesc colegi mai buni...Exceptii : Gator , xtypE , Kip , eridOLe , si multi altii

* Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

* Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Foarte frumos...

* Alte precizari?: Bafta

Nick:AsaSSinuL

Level:25

Rank:1

Vechime: 1 saptamana si 4 zile

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?:Pentru ca am primit o sansa in hitman :X

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani:Da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?:Este o factiune super.Toti membri sunt seriosi si subliderul este de treaba.Si este o mafia foarte buna.Kip,RazR,Snizel,Xtype si restu membrilor poate ne mai vedem!

Alte precizari?:Multumesc!Si bafta tuturor!Poate o sa am contract pe voi si va omor :))

Nick: snik

Level: 16

Rank: 1

Vechime: (cat timp ai stat in factiune) 2 sap si ceva

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: sa mai incerc alte factiunei si e putin plictisitor(sper ca van sa nu se supere dar asa mi se pare)

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: da :D

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: sunt membri uniti , te imprietenesti repede cu ei si sunt de treaba!!se o mafie si o factiune unita!

Alte precizari?: bft van cu tattaglia!! bft all!! ;)

* Nick:Mr.enTourAge

* Level:16

* Vechime: (cat timp ai stat in factiune) 2 saptamani

* De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: incerc si altceva

* Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani:da

* Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?:frumos ca in celelalte

* Alte precizari?:

* Nick:Alex20

* Level:15

* Vechime: (cat timp ai stat in factiune)2 sapt

* De ce doresti sa pleci din Tattaglia?:sa merg in N.G

* Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani:DA

* Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?:cea mai tare MAFIE..de pe server..ma voi intoarce

* Alte precizari?:nu

* Nick: justINCREDIBLE

* Level: 15

* Rank: 1

* Vechime: (cat timp ai stat in factiune) 9 zile

* De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: vreau sa incerc altceva.

* Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: nu.

* Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?:O familie respectata , unele momente DM AIUREA

* Alte precizari?: succes tattaglia.

Nick: aTyLiciOuS

Level: 10

Rank: 2

Vechime: (cat timp ai stat in factiune) 3 saptamani

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Vreau sa incerc si altceva

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Este o mafie foarte ordonata,datorita lui vaN

Alte precizari?: Ne vom revedea curand :X

* Nick: SnizeL

* Level: 26

* Rank: 6

* Vechime: (cat timp ai stat in factiune): 3 luni+

* De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: m-am saturat de unii membrii..

* Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: da

* Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: o factiune excelenta, un lider pe masura, membrii ...agreabili

* Alte precizari?: bafta

* Nick: SnizeL

* Level: 26

* Rank: 6

* Vechime: (cat timp ai stat in factiune): 3 luni+

* De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: m-am saturat de unii membrii..

* Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: da

* Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: o factiune excelenta, un lider pe masura, membrii ...agreabili

* Alte precizari?: bafta

:| Mai gandestete man .. eu imi cer scuze daca te-am suparat cu cv .. stii ca asa sunt eu :)

Nu kip nu e vina ta :), oricum, stiu ca nu sunt genul care sa isi schimbe decizia dar retrag cererea, cred ca mai stau putin pe-aici :P, sper sa nu te superi van...

Nu e cazul sa vorbim acum de cine m-a suparat si cine nu..si daca imi amintesc bine am zis azi "daca parasesti factiunea inseamna ca nu poti face fata" sau ceva de genul astazi cand vorbeam cu Marius...

Edited by SnizeL

* Nick:EdiRoLE

* Level:16

* Rank:2

* Vechime: (cat timp ai stat in factiune)peste 2 sapt

* De ce doresti sa pleci din Tattaglia?:vreau sa incerc fbi.ng.pd

* Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: e printre primele mafii e super bn organizata

* Alte precizari?: sper sa fiu demis cu succes

* Nick: SmaerD

* Level: 13

* Rank: 2

* Vechime: (cat timp ai stat in factiune) peste 2 sapt

* De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Vreau sa incerc altceva

* Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Mi-a placut sa fac parte din aceasta familie minunata, nu o sa va uit niciodata, si o sa ma intorc candva aici

* Alte precizari?: Multumesc !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.