Jump to content

Verdant Family - Demisii | Resignations

Alexander
 Share

Recommended Posts

• Nick: [MKE]MauriCio

• Level: 24

Rank: 2

Vechime: 21 zile

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Sa intru departament / pasnica / alta mafie

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: O mafie activa , care s-a zbatut mereu

Alte precizari?: Sa ascultati de asqwe si de blacky

Edited by MKE Mauricio

• Nick: Ronaldo.07

• Level: 26

Vechime: 3 saptamani si 3 zile

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Voi fi inactiv o perioada si dupa vreau sa incerc si altceva, am considerat ca este mai bine.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Foarte fain, lider ca asta mai este doar unul, super de treaba toti.

Alte precizari?: Ascultati de Asqwe, este cel mai de treaba player, pacat..

• Nick: BaZu.

• Level:17

Rank:3

Vechime:3 luni si cateva zile .

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Din pacate din cauza srviciului nu prea mai am timp si de joc .

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani:Da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?:O parere foarte buna si cand timpul imi va permite o sa revin cu drag .

Alte precizari?: Mumtulmesc ca ma-ti primit printre voi si sper sa cuceriti orasul .

• Nick: SUPRADOZA

• Level: 31

Vechime: O luna si ceva.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Voi sta civil o perioada de timp, sunt cam inactiv.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: O mafie activa, cu membri prietenosi.

Alte precizari?: -

• Nick: Klauu03

• Level:19

Rank: 1

Vechime: 1 saptamana .

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu mai vreau sa stau.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Este un gang bun.

Alte precizari?: As vrea sa plec cat mai repede.

• Nick:GabitzuXXL

• Level:40

Rank:2

Vechime:Aproape 2 luni

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?:Ma simt sub apreciat , imi este mult prea greu sa fac+ constant la waruri,dupa parerea mea nu totul se rezuma la asta, chiar daca imi vine destul de greu sa plec de aici, cel mai ok lider pe care l-am intalnit pana acum. :)

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani:Nu va fi nevoie.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?:Super ok, respect tuturor, m-am simtit grozav. :)

Alte precizari?:Bafta cu mafia..

Edited by GabitzuXXL

• Nick: [MF]Necomercial

• Level: 41

Rank: 4

Vechime: Sunt aici de pe 20.01.2014 deci 4 luni fara 8 zile

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Pentru ca stii,fac - de fiecare data si vreau sa vad cum ma descurc intr-un PD

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Foarte buna dar tu faci singura treaba din cate se vede la war.Numai tu poti face o organizare buna la war :)

Alte precizari?: Multumesc de sansa acordata + rank 4 : *

• Nick: George.

• Level: 19

Vechime: Miercuri fac 1 luna

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Din 20 de membrii on doar 8 la war asa ceva nu se poate.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Foarte buna o mafie de elita.

Alte precizari?: Bafta cu mafia. Succes Blacky27 si Asqwe la cat mai multe turfuri si besturi ! BAFTA BAIETZI !

Nick:Fenomenul

Level:33

Rank:1

Vechime: 2 Saptamanii fara 2 zile

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Pnetru ca am luat FW aiurea ala nu ee un motiv de aa lua FW pentru ca am stat pe deal nici nu am vz cand ai zis sa ne ducem in tunel+ Ca daca ma duceam murea in 2 sec ca ma duceam singur si dupa daca fac - imi dai fw am zis s stau acolo sa ne strangem mai multii si dupa sa intran in eii.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani:Nu este nevoie

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?:Buna

Alte precizari?:Asqwetrebuie sa faci ceva in fanctiune sunt 40 si noi mergem 20 la war cum vine asta ? acolo scrie la anunturii importante ca cn nu vine la war ia FW .... tu nu le faci nimic

• Nick: AleXa89

• Level: 63

Vechime: 1 luna si 2 saptamani,aproape

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Am observat ca gang-urile nu sunt de mine si vreau sa incerc altceva

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: O parere foarte buna

Alte precizari?: Multumesc si multa bafta

Edited by AleXa89

Nick: pcyco
Level: 40
Vechime: 21
De ce doresti sa pleci din Verdant Family?:
Feeling bored indifference as to give the upgrade on schedule
Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: was stay 2 months and 4 day
Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Inequality between Member
Alte precizari?: nothing

• Nick: [X]eLyTe.

• Level: 12

Vechime: 2 saptamani 1 zi.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu prea am timp de sa;mp totdeauna, si nu prea sunt de mine gangurile.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: O parere foarte buna

Alte precizari?: Multumesc, va urez multa BAFTA !

• Nick: piNNNguin.

• Level: 14

Vechime: 1 luna si 4 zile

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: FW aiurea, colegi neseriosi, putini la war, dezorganizare.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Sanctioneaza-i pe cei inactivi ASQWE nu pe cei activi!

Alte precizari?: -

• Nick: BORNZEW

• Level: 45

Rank: 1

Vechime: 2 saptamani

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Am observat ca FBI recruteaza si imi doresc de mult timp sa intru acolo.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: NU este nevoie.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Imi place ca sunteti organizati, ascutlati de Asqwe, sunetti pe maini bune.

Alte precizari?: Imi pare rau ca ies, chiar sunteti un colectiv bun, dar vreau sa intru in FBI.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.