Jump to content

Verdant Family - Demisii | Resignations

Alexander
 Share

Recommended Posts

• Nick: Necomercial

• Level: 50 +

Rank: 1

Vechime: sub 14 zile

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Zic pas la joc pana cand vine momentu sa ma reapuc...

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Stau, asta e

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: -

Alte precizari?: m-a-m-a l-u-i r-e-y e b-u-n-a.

• Nick:SergiuYo1998

• Level:50

Rank:2

Vechime:11.2.2015-18.3.2015

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?:Nu sunt de mine gangurile si nu mai am timp seara de war.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani:Da.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?:Un gang perfect cu memberi buni, mai ales liderul Succes.

Alte precizari?Tantule bafta pe viitor si sa nu te opresti din ceea ce faci.

• Nick: YoshiJiro

• Level: 60

Rank: 2

Vechime: 14 zile

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Incompententa mare.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: E prea prost ilive, limita admisa este cu mult depasita :)))

Alte precizari?: Numai dormiti.

• Nick: iLive

• Level: 55

Rank: 6

Vechime: oho 4 luni cred

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: M-am plictisit bafta =))

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Yoshi e prea fraier clanu cod va merge in alta mafie

Alte precizari?: Salut

• Nick: YoshiJiro

• Level: 60

Vechime: 14 zile

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Incompententa mare.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: E prea prost ilive, limita admisa este cu mult depasita :)))

Alte precizari?: Numai dormiti. Nu mi e greu sa scriu de 10 ori aici.

• Nick: iLive

• Level: 55

Rank: 6

Vechime: 4 luni

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Las-o asa

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Salut

Alte precizari?: sal

• Nick:
  • Level:
  • Rank: [boR],Vampire
  • Vechime: 3 saptamani si cateva zile
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Eu vin sa ajut, nu sa fiu luat la misto. Vreau sa intru la war-uri sa ma distrez, nu sa imi fac nervi. Si cel mai important, prea multe figuri.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Nu e cazul.
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Figuri man.
  • Alte precizari?: Imi pare rau ca l-am adus pe Spike aici, acum imi e rusine sa vorbesc cu el, aiurea sa il chem si dupa sa ies eu. Plec ca pleaca si iLive apropo, Ma intorc acasa, va salut.

#accepta

Edited by VampirE akka vaMMpire

• Nick: BogdaN27

• Level: 35

Rank: 3

Vechime: 67 de zile.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Deoarece nu mai am nervi pentru waruri. De fiecare cand inchid PC nu mai pot de nervi.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Un lider foarte bun cu cativa membrii buni.

Alte precizari?: Bafta in continuare.

• Nick: BOMBARDIER

• Level: 69

Vechime: Destule

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Am stat cat a trebuit!

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Foarte bine!

Alte precizari?: Bafta in continuare.

Edited by F4L B O M B A R D I E R

• Nick: razvykiller

• Level: 35

Vechime: 15

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu mai are rost sa stau Ma duc in pasnica sau pd .alta mafie

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Nimic doar sa fii mai drastric

Alte precizari?: Bafta !

Nick: Naga
Level: 40 (315/158)
Rank: (1) Picciotto
Vechime: 10 zile
De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: http://forum.b-zone.ro/topic/262439-problema-blocare-ecran/

Situatia in care ma aflu ma face sa imi dau demisia. Daca era dupa mine, as fi stat cu mare placere. Cand am fost in weekend acasa, am observat ca dupa ce m-am logat, a durat mai mult timp pana mi s-a blocat sampul, cam 15 minute, ceea ce este o diferenta mare fata de scoala, unde mi se blocheaza seara la 15 secunde de la logare. Deci cred ca este vorba si de calitatea internetului, nu numai de o problema care face jocul sa se blocheze. Adica fata de internetul de acasa unde sunt numai eu conectat si cel mult fratemiu sau mama, cel de la scoala este full.
Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: O parere foarte buna. E mafia mea de suflet de cand joc samp, de vreo 2 ani si jumate.
Alte precizari?: Imi pare rau ca ies asa cum am intrat. Voiam sa raman aici mult timp, dar m-a dezamagit laptopul. Nu stiu ce sa-i fac mai mult de atat. Succes tuturor in continuare! Va pup! :*

PS: TanTu, scuza-ma... Sper sa ma intelegi.

Nick: MiDoU_HaJ

Level: 35

Seniority: 2 weeks and 2 days

Why do you want to leave Verdant Family?: i want to leave VDT cause i want to join more gangs and enjoy my time

I agree to stay civil 60hours in case it proofs that i wasn't a member of Verdant Family for 2 weeks: Yes sure i agree

What is your opinion about Verdant Family after spended time here: i think verdant family is a good gang and it can be more good

Other specifications?: thanks and i hope you uninvite me this day =; =;

Edited by eS MiDoU

• Nick: [pD]BonZy

• Level:35

Rank:3

Vechime: 3 Luni.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?:Cred ca nu mai pot intra la war,cum a spus si TanTu.Ms de FW.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Nu e nevoie.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?:Buna.

Alte precizari?:Bafta!

• Nick: Dolhe

• Level: 30

Vechime: aproape trei saptamani !

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Simt ca nu e un loc bun pentru mine ! Am invitatie de la prieten in alt gang !

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da sunt de acord

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Este o factiune minunata , cu membri de treaba si respectosi , un leader pe cinste ! Dar din pacate aici nu e locul meu !

Alte precizari?: Multumesc

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.