Jump to content

Lenovo H420 (intrebare legata de performanta)

Guest Randomy
 Share

Recommended Posts

Guest Randomy

Salut cititorilor.

Am cumparat de curand un PC Lenovo H420(cateva detalii):

-Procesor: Intel® Core i3-2100 CPU @ 3.10GHz 3.10GHz

-RAM: 4.00GB (2.99GB usable) => aici am nevoie de o clarifcare pentru ca nu stiu de ce nu pot sa folosesc 4 din 4

-system: 32 bit (Windows 7 Enterprise)

-Placa video: AMD Radeon HD 6450 (prin foile de achiztionare scrie 645 dar presupun ca este gresit + ca pe CanYouRunIt AMD imi identifica denumirea placii ca fiind cea de mai sus)

Ok, deci v-am zis 2, 3 chestii, asa ca voi trece la ce ma intereseaza:

Case 1: In momentul in care am folosit CanYouRunIt AMD, am vrut sa vad daca duce GTA IV (da,cerinte ultra mari) si am trecut testul si la minimum si la recomended dar in momentul in care am intrat in joc (dupa instalare si toate cele) se misca incredibil de prost. Am recurs la un update la joc, si am incercat sa fac un update si la placa de pe site-ul AMD cu auto-detect, si intradevar se misca mai bine, dar nu destul. Am setat si pe low si pe medium si pe shadowing disabler si pe ce vreti voi dar jocul nu se misca cat de fluent ar trebuii.

Case 2: Am vrut sa incerc noul battlefield 3 si din cate am auzit, jocul mergea pe placi de 520M (am crezut ca nu o sa am probleme tinand cont ca a mea are, sau ar trebuii sa aiba, 1G) dar cand am incercat sa intru in el, pur si simplu nu se deschide (am incercat de multe ori si cu torrente diferite)

Case 3: Pai, dupa ce am vazut ca nu prea am sanse la jucat jocuri mai noi, m-am indreptat catre ceva putin (DOAR putin) mai vechi: Assassins Creed 3, Gothic IV, Darksiders, etc... => Darksiders merge destul de ok, dar la o grafica oribil de scazuta. Assassins Creed 3 merge sacadat chiar si la cea mai mica grafica, iar Gothic IV merge enervant de greu.

Mie, cel putin, mi se pare suspect faptul ca acest PC merge atat de prost in materie de gaming. Orice sugestie este binevenita si in cazul in care nu am postat unde trebuie, sorry...

PS: In cazul in care placa mea video ar fi problema, as vrea niste sugestii pentru o placa noua ,focalizata cat se poate de mult pe gaming, care sa ajunga pana in 600 lei (evident ca trebuie sa fie si compatibila cu rabla mea).

Edited by Randomy

-Procesor: Intel® Core™ i3-2100 CPU @ 3.10GHz 3.10GHz Procesorul este bun.

-RAM: 4.00GB (2.99GB usable) Din cate stiu eu trebuie sa instalezi un windows de 64 bit pentru a folosi cei 4 gb ram,dar nu de aici este problema cu jocurile.

-system: 32 bit (Windows 7 Enterprise) Poti pastra acest windows sau sa treci la 64 bit

-Placa video: AMD Radeon HD 6450 Parerea mea e ca placa ta video nu e asa stralucita si de aici este problema. Placa ta video este Onboard si nu face fata la jocurile aparute recent.

Iti recomand Placa video Gigabyte nVidia GT 220, 1024MB, GDDR3 ( modelul asta il folosesc eu si nu am avut probleme cu nici un joc pana acum) , sau Placa video Gigabyte nVidia GT 440, 1024MB, GDDR3.

Deci "Drx" in concluzie nu merge, presupun ca el nu da acum o gramada de bani doar pe windows.

Edited by Kiddie

-RAM: 4.00GB (2.99GB usable) Din cate stiu eu trebuie sa instalezi un windows de 64 bit pentru a folosi cei 4 gb ram,dar nu de aici este problema cu jocurile.

Poate functiona si pe Windows 7 32bit, varianta Windows 7 Ultimate (ultima iesita pe piata). Dar, pentru asta trebuia sa ai licenta, piratat nu va functiona.

Edited by Drx

Guest Randomy

-Procesor: Intel® Core™ i3-2100 CPU @ 3.10GHz 3.10GHz Procesorul este bun.

-system: 32 bit (Windows 7 Enterprise) Poti pastra acest windows sau sa treci la 64 bit

-Placa video: AMD Radeon HD 6450 Parerea mea e ca placa ta video nu e asa stralucita si de aici este problema. Placa ta video este Onboard si nu face fata la jocurile aparute recent.

Iti recomand Placa video Gigabyte nVidia GT 220, 1024MB, GDDR3 ( modelul asta il folosesc eu si nu am avut probleme cu nici un joc pana acum) , sau Placa video Gigabyte nVidia GT 440, 1024MB, GDDR3.

Deci "Drx" in concluzie nu merge, presupun ca el nu da acum o gramada de bani doar pe windows.

Am cautat prima placa propusa (GT 220) si costa 2.5 mil/250 lei, chiar asa de buna este? Pare aproape prea fumos sa fie adevarat.

Si nu cred ca stiu cum sa ma descurc cu placa integrata in procesor. Ce ar trebuii sa scot, unde ar trebuii sa bag (extrem de pervers intradevar) placa? Un mic tutorial daca se poate + un argument bun si am cumparat-o.

Edited by Randomy

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.