Jump to content

The Tsar Bratva - Imagini&Suveniruri / Pictures&Suvenirs

Alexander
 Share

Recommended Posts

16.10.2014 - 24 teritorii in LV

Nn6ap0o.png

pentru semnatura:

LSMrHZq.png

Legat de asta, sunteti cei mai tari pe acest server, ati dovedit onoare, tactica, antrenament si respect!

O sa-mi faca o deosebita placere sa ma alatur candva gangului Bratva daca liderii vor crede ca sunt pregatit pentru acest lucru, desi, cred eu, ma simt extrem de pregatit sa pot invata ceva si sa va pot invata ceva, desi pare putin cam devreme si stiu ca nu am nici macar dreptul de 0,01% de a lasa un reply in acest topic o sa-mi asum riscul pentru gesturile mele iresponasbile!

Pe aceasta cale doresc sa va urez toate cele bune si sa ramaneti cei mai buni in continuare...stiu ca o sa ramaneti!

Din partea mea, celelalte gang-uri sunt infime pe langa voi, nu doar datorita teritoriilor ci si onoarei, o calitate pe care nu am descoperito sau nu am vazuto la celelalte gang-uri!

In momentul de fata aveti respectul meu iar mai tarziu o sa-mi doresc sa aveti parte si de talentul meu in echipa voastra, indiferent de statutul pe care il veti detine atunci; oricum nu vor exista vremuri in care statutul Bratva sa scada, ci doar sa creasca! Imi place sa fiu un om optimist asa ca sper sa nu sanctionati un fan invocat, viitor coleg si membru de elita al The Tsar Bratva!

As avea cuvinte la nesfarsit, dar nu am gasit un topic in care sa "votezi" The Tsar Bratva, insa, votul meu pentru voi ar fi cu siguranta de 100 de stele pe o scara de la 1 la 5 stele.

P.S: PureWeyss este numele meu in joc si voi fi fericit si bucuros sa va ajut cu orice (daca aveti nevoie vreodata de ajutor)!

Respectul meu pentru BRATVA! Multumesc anticipat.

Care-ati dat cu broasca-n tata de i-ati murdarit cravata? :))

Mi s-a rupt un nasture de la Costum :(((

b9O73Bh.png

Faceam curat prin SS-uri si am dat peste asta :)

LV Maro - http://imgur.com/gG7Xcn2

40 /members - RPG / Game (Pe RPG am uitat sa fac si la Rank 1 si nu l-am prins pe PittbulL07 ON.)

Suferinte Kevin.. - /sms (Cand iei bataie e de vina codul,no?)

~ Sidorov aka [AIM]Katzuno ~

Pe ei, pe turful lor!

lgIkQI0.png

/TOP ==> Bratva #1 - 25 turfs.

d86V939.png

Sidorov Pakhan:

nFROWlq.png

Cand aveam rank 5 :D

FsQobWF.jpg

LV Maro!

sjlrymk.jpg

ROB LS Taxi / Tsar Bratva / El Loco Cartel / Avispa Rifa