Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bai, m-am casatorit ( in joc ), cu prietena mea din real life.. :X astept cadourile, bani ..case,masini ..etc :P

Ce face sa:mp-ul din oameni :)) ...

Acum stau si ma gandesc ''cum ai prostit-o sa intre in joc? :)) ''

Emanuelll, nu am prostit pe nimeni.. pur si simplu, i-a placut jocul..si i-am propus sa joace pe B-zone, ca.. nu scrie nicaieri.. " GTA San Andreas interzis pentru fete "

* Si va mai rog un lucru, fara vorbe urate la adresa ei.. am o varsta, cu mult peste a voastra.. si nu e " relatie virtuala " intre mine si ea !

neatza all,ce mai faceti?psihidelick stai linistit ca presuspun ca sunt si astia destul de maturi ca sa nu faca glume proaste ;)bn baieti hai ca yo tre sa chiulesc dar nu stau acasa :))

Emanuelll, nu am prostit pe nimeni.. pur si simplu, i-a placut jocul..si i-am propus sa joace pe B-zone, ca.. nu scrie nicaieri.. " GTA San Andreas interzis pentru fete "

* Si va mai rog un lucru, fara vorbe urate la adresa ei.. am o varsta, cu mult peste a voastra.. si nu e " relatie virtuala " intre mine si ea !

Eu am zis in gluma, ca nu mia venit sa cred ca o fata se joaca sa:mp, iar tu te-ai suparat...

Cum o cheama (in game), sa fim indulgenti cu ea?

Ps. Tu esti a 12-a eu a 10-a (17ani) deci nu e mare diferenta :)

4 zile fara sa:mp X(:((

Sa fiti iubiti :X !!!

Salutare...ce mai faceti? Eu am rezolvat problema si akuma imi downloadeaz gta ...sper sa intru cat mai repde(daca merge totul bn pe seara o sa intru) :X :X :X :X :X :X

Pai am zis noi colegii tai ceva de 'rau' despre tine si ea? :D=))

O cheama Andreea,pe mine Andrei.. in joc are numele " shobbytza ", porecla mea este " shobby " ! Sta la tine in " chirie " unde stau si eu..

Nu m-am suparat.. :)

Am fost la nunta. :> Casa de piatra alea alea.

Bai frate sunt singurul care a inceput sa urasca hitmanii* de pe aici?? :))

* "h" mic intentionat pus. >:/

Buna seara baieti...

Psihidelick (acum iti stiu si eu numele :X:)) ) casa de piatra, sa te casatoresti cu ea si in RL :) sa dea deomnu cele mai bune....

Si ce mai faceti? Cum merge treaba ?

Se pare ca dRaxx0rel ne paraseste :|, oricum bafta si sa ne auzim cu bine, cius :):-H

Ionuc, daca vrei sa ma crezi..sau nu,este alegerea ta.. ne cunoastem de cand aveam 7 ani, si avem aproape 2 ani impreuna ! La vara, vrem sa facem cununia,iar dupa bacalaureat.. ne mutam impreuna pentru ca intram amandoi la aceeasi facultate !

Inca o data, ii rog pe toti.. sa lase glumele proaste deoparte! ca nu ma impresioneaza smecheria pe net.. :)

bravo tie andrei ;)atunci va urez succes si tot ce vreti sa vi se implineasca ;) and have a happy family >:D<<'> Edited by Pa1