Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Care de pe aici frecventeaza olimpiadele (la scoala)? Crystyanos asa bun esti la mate? Ce clasa esti? Care au fost cele mai bune rezultate la matematica?

:P

Eu m-am calificat pe sector la engleza. :D Dar e prin Martie faza asta... Si o mai am si cu romana si as putea spune ca intr-o anumite masura si cu matematica. Nu am probleme la niciuna. ;))

Calatorie in lumea vikingilor, tema filmului este foarte interesanta..pe mine unul m-a captivat total ! Acum e reclama, si m-am uitat pe forum.. :)

Uite..

" Titlu: Calatorie in lumea vikingilor

Titlu original: Outlander

Anul: 2008

Tip:actiune

Tara: SUA, Germania

Regia: Howard McCain

Actori: James Caviezel, Sophia Myles, Jack Huston, John Hurt, Cliff Saunders

In timpul domniei vikingilor, Kainan, un barbat dintr-o lume indepartata, se prabuseste pe Pamint, aducind cu el un extraterestru periculos, cunoscut sub numele de Moorwen. Desi atit barbatul, cit si monstrul vor sa se razbune pentru felul in care au fost tratati de vikingi, Kainan decide pina la urma sa se alieze cu vikingii pentru a-l ucide pe Moorween. Tot ceea ce spera este ca armele de fier ale vikingilor si tehnologia sa avansata sa reuseasca sa-l rapuna pe Moorwen. "

tomb cum ai resit ????

Calatorie in lumea vikingilor, tema filmului este foarte interesanta..pe mine unul m-a captivat total ! Acum e reclama, si m-am uitat pe forum.. :)

Uite..

" Titlu: Calatorie in lumea vikingilor

Titlu original: Outlander

Anul: 2008

Tip:actiune

Tara: SUA, Germania

Regia: Howard McCain

Actori: James Caviezel, Sophia Myles, Jack Huston, John Hurt, Cliff Saunders

In timpul domniei vikingilor, Kainan, un barbat dintr-o lume indepartata, se prabuseste pe Pamint, aducind cu el un extraterestru periculos, cunoscut sub numele de Moorwen. Desi atit barbatul, cit si monstrul vor sa se razbune pentru felul in care au fost tratati de vikingi, Kainan decide pina la urma sa se alieze cu vikingii pentru a-l ucide pe Moorween. Tot ceea ce spera este ca armele de fier ale vikingilor si tehnologia sa avansata sa reuseasca sa-l rapuna pe Moorwen. "

ii destul de faina filmul...Imi place

Altceva ce mai faceti?

Mr.Ionuc si [F4L]crystyanos va rog sa aveti grija pe viitor ca aveti 2FW ( asa apare la lista membri pd ) :)):)):))

Ce-mi plac glumele mele :));)):))