Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Am si eu o nelamurire. Cum se face ca stateam frumos pe sleep mode, am intrat la un moment dat in joc si m-am trezit cu wanted level 6? ce e drept aveam deja wanted level 1 cand am dat /sleep! Am dat page up in consola pana am ajuns la urmatoarea minune:

26882447328649680246.jpg

De cand si pana unde asta?

Nu stiu eu sau asa se intampla daca dai /sleep si ai wanted?

Ai postat gresit.

Crystyanos pot posta la complaints ca am post?

Nick'ul tau: creepy

Nick'ul celui reclamat: ted_coserman

Descriere: Aresteaza playeri chiar daca in jail sunt si colegi de-ai mei.Eu stiam ca daca n-are rank 3, nu are voiem , dar vad ca el da arrest in prostie.. si atunci, noi NG de ce mai stam la jail? ca nu avem ce face?Daca ar avea rank 3 nu as zice nimic.. da NU ARE IONUC!!!

Martori: SS si echipa NG va poate confirma

Dovezi (Screnshot): http://www.img.b-zone.ro/images/55632992307548529883.png

Am zis clar. Cand NU sunt minim 2 membii cu rak 3 + AVETI voie sa arestati.

Ted, NG FOAME DE BANI, BANI, BANI.

''noi NG de ce mai stam la jail?'' astia din NG oare cum de nu se plictisesc de samp ca tot in jail sunt :)) foarte rar mai iese unu din jail sa mearga dupa un wanted, sa aiba parte de actiune!

Hau hau boy's :)) sunt de la un var, momentan n-am internet, maine probabil ridica stalpii si poate am norocu' sa intru. Vb cand ajung.

Ted am vb cu ema despre tine..

Bafta.

Nu el ii ridica ! Bah:p

mda,,, as veni si eu daca ar trebui :)) Doar sa vi mai repede ca nu mai pot face fata la ,,desteptii astia'' :))

Edited by benyyy

Hau hau boy's :)) sunt de la un var, momentan n-am internet, maine probabil ridica stalpii si poate am norocu' sa intru. Vb cand ajung.

Ted am vb cu ema despre tine..

Bafta.

OOO. Mr.Ionuc is back :>. Credeam ca ne-ai lasat :D. Chiar ma gandeam cum sa ii explic noului lider ca eu defapt sunt in PD dar Lexutzu m-a dat afara :)). Insa in adancul inimii stiam ca nu ai fost Tu, a fost stalpul! =))

Te astept sa revii in forta. :D Eu si toti colegii! (Sper)