Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

MosCraciune numai ma acuza degeaba ca nu am dat eu nicio poza chiar daca legolas e prieten cu mine nu am dat nicio poza ;)

Nu numai eu sunt prieten cu el si Ted este...

Edited by Christiano

Ba tu esti singurul care a facut gura si ted am vb cu el si nu a dat el.. nu mai intoarce acum.. tu esti singurul care ma uraste din tot pd asa ca stai calm si lasa minciuna.. ca minciuna are picioare scurte si o sa te prind eu odata ca faci greseli..

Emaaa tu esti acasa de ai facut poza la casa?

Nici nu vreau sa mai imi bat capu cu tine.. tu nu mai esti nimic pentru mine.. nici coleg! Are drept crystyanos.. mare drept..

Si tu JusTMed valorosule.. iesi dupa nu deranja ca sa vezi cand te sunn!!!

@MosCraciun si Christianos: Purtati-va adecvat functiei pe care o detineti. Cand ati intrat in PD ati spus ca ati inteles ca este o factiune unde certurile, jicnirile si glumele nelalocul lor nu isi au locul si puteti fi demiteti daca nu tineti cont de asta. Nu abuzati de faptul ca Ionuc nu este aici. Fiti intelegatori si ierti-va greselile ca nici unul nici altul nu sunteti usa de biserica amandoi gresiti. Defapt toti gresim. Eu, tu, Ionuc absolut toti. Dar diferenta o face admiterea greselii. Daca nu admiti ca ai gresit nu vrei reusii niciodata sa progresezi si vei ramane la acelasi nivel.

Ba tu esti singurul care a facut gura si ted am vb cu el si nu a dat el.. nu mai intoarce acum.. tu esti singurul care ma uraste din tot pd asa ca stai calm si lasa minciuna.. ca minciuna are picioare scurte si o sa te prind eu odata ca faci greseli..

Emaaa tu esti acasa de ai facut poza la casa?

Am dat qoute la o licitatie mai veche de a casi si am luat pozele!

Bah moscraciun, christiano daca ar fi ION sa vedeti cum vati opri :)) !

Ps: mie mi se pare ca skinu e fbi asa ca nu va mai certati!

Ted.. ai dreptate.. dar credema daca ti-ar face cineva tie asa nu ai mai spune vorbele astea.. adica stiind ca propriu tau coleg te tradeaza .. sincer si voi acum dacy si ema.. nu mai spuneti ca ce am ajuns de ne certam.. dar ne certam dintr-o regula care nu o respecta.. si acum ce sa fac? sa stau si ma uit cum ma da afara pentru cine? Daca vreau sa ies afara.. fac cerere si plec impacat, nu dat afara de un coleg. Sincer punetiva in locul meu.

care se mai cearta aici rank down sau poate chiar demiterea nu acceptam (eu si ionuc) ca 2 membri pd sa se certe pe /d /r forum si toate chestiile in vazul tuturor clar X(X(X( ce sunteti ma gladiatori ? certativa frate pe mess pe skype dativa intalnire in real life si luativa la bataie da nu aici ma ca suntem intr-o comunitate nu pe camp asa faceti voi acasa va certati cu fratii sa auda toti vecinii ?...PUNCT daca mai vad discutii de genu asta o sa iasa si mai urat