Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

care se mai cearta aici rank down sau poate chiar demiterea nu acceptam (eu si ionuc) ca 2 membri pd sa se certe pe /d /r forum si toate chestiile in vazul tuturor clar X(X(X( ce sunteti ma gladiatori ? certativa frate pe mess pe skype dativa intalnire in real life si luativa la bataie da nu aici ma ca suntem intr-o comunitate nu pe camp asa faceti voi acasa va certati cu fratii sa auda toti vecinii ?...PUNCT daca mai vad discutii de genu asta o sa iasa si mai urat

Nu le-ai dat o idee buna de a se intalni in realitate sau sa se injure/certe pe skype/messenger!

Mai bn clar nu va certati nicaieri :))

salut , felicitari crystyanos , in sfarsit ai luat atitudine , asa vreau sa fi , adica si prietenos ( pe samp , skype etc ) dar cand sunt probleme sa ei masuri. bravo , respect :D

Acum m-am sculat si eu , am intrat putin pe joc si dupa la scoala :(

Bah mam trezit dimineata...si vad ca nu pot vorbi...wtf ce #cenzurat# masi am. am futut gatu..cu tigari si era rosu..acuma nu mai pot vorbi pana maine,poimaine..trebe sa iau medicamente..plm :))

Sper sami revin cat mai repede! Noroc si voua!

DINAMO DINAMO DINAMO am fost la mecii :D ale ale ale ale caine pana la moarte

Odata am fost stelist. Si iti rupeam capul in RL daca vedeam asta :)) Dar de la un timp nu mai sunt... asa ca bravo lor! :)

P.s: FORZAAA DELTA TULCEA!!!!!! m/

succes la scoala...PS in cadrul mess/skype real life nu ma intereseaza ce fac ma intereseaza ce fac pe /d /r si forum sa se comporte civilizat nu ca la usa cortului !!!!!!!!

E treaba lor ca nu inteleg. :-J Treaba ta e in caz ca persista sa fie sanctionati, asa e corect. :) Nu poti sa le spui NU vorbi, ca el daca vrea poate. :P Dar trebuie luate masuri. :) Acum cei drept sa nu facem scandal din asta. >:/ Am vazut ca niciunul nu a mai postat deci au inteles ca asa ceva nu este permis si s-au conformat. ;) Ceea ce este un pas inainte! ;;) Bravo amandoi! m/

P.s: Crysty esti tare sweet [ :X ] cand esti nervos :))

LOOOL: IMi pare extrem de rau!!!!! Nu am vazut ca am mai postat inainte :(((((

Edited by BigT3

Buna Ziua. Bun venit la servicul de testare skype :)) Ce mai faceti?

PS. Akm Am Venit De La Sc SI am un chef nebun de jok dar ghici,,,,,,,, NU POT :(( Tre sa plec de acasa...

Eu am plecat la meditatii la romana :(( Sper sa isi revina pana ma intorc pentru ca vreau sa iau level azi :D Sal'Tare!

P.S: Am incercat sa scriu acelasi comm acum 15 secunde dar mi-a dat 'error'. Am dat refresh la pag si nu era, deci sper ca nu fac dublu-post (din nou :| )