Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Tot cu Ban-ul am ramas. :)) Sper sa mi-l scoata azi ca nu am chef sa fac exercitii la matematica pana mor. :D

[NEATAAA!!!]

Edited by TedCoserman

Ionuc ai reusit o performanta greu de egalat. :)) Ai reusit sa bati cateva recorduri greu de intrecut :)).

1. Esti persoana care mi-a inchis de cele mai multe ori telefonul in nas. :))

2. Esti persoana care raspunde la telefon de cele mai multe ori cu: Da ce vrei? :))

3. Esti persoana de care a trebuit sa ma rog doua sapatamani sa imi citeasca cererea, ca apoi sa o respinga.:))

4. Esti liderul care a reusit sa nu ma ia la bataie cand am incercat sa-l enervez. :)) Si nici macar nu mi-ai zis nimic ceea ce ma duce cu gandul la al 5. lea lucru.

5. Esti persoana caruia i-am povestit juma' de ora ca mai apoi sa realizez ca nici nu asculta sau era afk. :))

6. Esti persoana care m-a facut sa rad chiar si atunci cand nu faceai nimic. Asta doar pentru ca nu faceai nimic. :))

Ionuc multumesc ca existi!!! :)))

EDIT: Apropos, la sedinta cine da salarii,prime,rank-uri :D?

Edited by TedCoserman

Nu cred ca merg la sedinta, merg la o nunta la un prieten :)... Daca vreti, amanam sedina pe maine seara la 19 .:), ce ziceti ? si dau si cadouri :X

Nu cred ca merg la sedinta, merg la o nunta la un prieten :) ... Daca vreti, amanam sedina pe maine seara la 19 . :) , ce ziceti ? si dau si cadouri :X

Seargent Ted_Coserman: Ok s-a hotarat. Asa facem. :)) N-am incredere decat in banii tai :D ,over.

Nu cred ca merg la sedinta, merg la o nunta la un prieten :)... Daca vreti, amanam sedina pe maine seara la 19 .:), ce ziceti ? si dau si cadouri :X

ai bani?!??! sa ne dai prime?!?!? sau ma rog cadouri=))? ca mie altceva nu poti sa imi mai dai=))=))=))