Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ce o sa pui la member title cand faci 1000 de posturi? FC Petrolul Ploiesti? =))

N-am ce face :)). Am mai facut si eu un post...

Teylo n-are bani sa ne bage salarii, ce sa mai zicem de prime =)).

Saracul, ne ingroapa in dolarei :(. Macar de ne-ar da cate 100k. :))

Salut, care ii treaba? Ce urat e sa joci pe doua servere . Azi poate primim si noi o prima "

Da de unde atatea prime?

Teylo n-are bani sa ne bage salarii, ce sa mai zicem de prime .

Daca dai 10 amenzi pe zi faci 13k din amenda(daca e pentru depasirea limitei) si faci 130k pe zi. La munca cu voi. :)

e sarac si el.. ce sa faci.

Cum e posibil sa postezi la eventuri? cam rar faci tu posturi pentru +1

Saracul, ne ingroapa in dolarei . Macar de ne-ar da cate 100k.

sa consume el 2kk +? n-ai sa vezi

Hai ca eu plec la scoala. Ne auzim diseara, bye!

Daca dai pe zi 10 amenzi pentru depasirea limitei de viteza faci cam 130k. La munca nu la intins mana.

Edited by F4L Teylo

Daca dai pe zi 10 amenzi pentru depasirea limitei de viteza faci cam 130k. La munca nu la intins mana.

Ma mir, chiar imi dau doua palme si ma uit ca l-am facut pe Teylo sa posteze la discutii. Sefu' nu putem scoate wanted-ul pentru MITA, poate devenim si noi putin mai corupti, asa e mai RP. =))

Ma mir, chiar imi dau doua palme si ma uit ca l-am facut pe Teylo sa posteze la discutii. Sefu' nu putem scoate wanted-ul pentru MITA, poate devenim si noi putin mai corupti, asa e mai RP. =))

Nu. Politistii nu trebuie sa fie corupti, noi facem legea pe server nu facem rele.

Nu. Politistii nu trebuie sa fie corupti, noi facem legea pe server nu facem rele.

Noi suntem legea* :))

Atenţie:

Mâine ora 21:00 va avea loc antrenamentul săptămânal de vineri seara. Vreau să fiţi cât mulţi online.

Cine crede că nu poate ajunge să facă cerere de învoire.

Salut. Mai nou, am luat lider pe RPG 2 la o mafie, ceea ce inseamna ca trebuie activitate, nu gluma. Ma aflu in impas, nu as vrea sa plec din Police Department, chiar daca sunt antrenamente si sedinte comune. Chiar nu stiu ce sa fac..o sa ma gandesc bine. Chiar mi-ar parea rau sa plec din PD..

Bafta Meghy!

Sper sa te intorci pe rpg1 cat mai repede.

Uitati niste skinuri:

lapd1.pngwfyclot.pngsfpd1.pngwfyst.png

tenpenny.pngpulaski.pnghernandez.png

Render-3.png

Skin_211.png

render-4.png

Skin_93.png

GregKelly-1.png

Skin_280.png

render-6.png

Skin_281.png

tenpenrender.png

Skin_265.png

render-7.png

Skin_266.png

render-9.png

Skin_267.png

Credits:

Rockstar Games,

Scivola,

Prison Break game (KOHDYKTOP conversion) (for the Pulaski face texture)

http://www.mediafire.com/?u5hhdytbgtvbzbd

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Da, si se pare ca a trebuit sa va parasesc, daca nu se va da WIPE pana voi reveni, ar fii ceva dragut. Multumesc pentru sprijinul vostru, si a..ati scapat de masina de DEAGLE. :D. Va doresc sa aveti parte numai de bune! Si teylo, iti multumesc pentru acel gest :).

Da, si se pare ca a trebuit sa va parasesc, daca nu se va da WIPE pana voi reveni, ar fii ceva dragut. Multumesc pentru sprijinul vostru, si a..ati scapat de masina de DEAGLE. :D. Va doresc sa aveti parte numai de bune! Si teylo, iti multumesc pentru acel gest :).

Iti doresc mult succes pe RPG2, dar sa mai intri si pe RPG1, mai facem un deagle alea alea! Bafta!