Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Da, si se pare ca a trebuit sa va parasesc, daca nu se va da WIPE pana voi reveni, ar fii ceva dragut. Multumesc pentru sprijinul vostru, si a..ati scapat de masina de DEAGLE. :D. Va doresc sa aveti parte numai de bune! Si teylo, iti multumesc pentru acel gest :).

Bafta prietene, succes cu liderul.

Salut all,sunt noul vostru coleg,de maine ma apuc de treaba :) VB maine cand vin de la scoala salut all ,Bafta meghy

Welcome ShoW, daca esti de dimineata la scoala eu de la 2 sunt acasa asa ca daca ai vreo nelamurire sau o nu esti 100% pe actiuniile tale intreaba pe /r sa nu iti fie rusine :).

Ne auzim cand vin de la liceu, succes !

Salut all, sunt la ora de matematica,cu o acritura de profa,aMultumesc all,

@damiani-ms de ajutoor,pana ma invat e mai greu,abia. am luat si eu aseara un carnet si am dat 2 amenzi,ne vedem la ora 2-3

off:abia am putut sa scriu mesaju de pe tel langa profa

Salut all, sunt la ora de matematica,cu o acritura de profa,aMultumesc all,

@damiani-ms de ajutoor,pana ma invat e mai greu,abia. am luat si eu aseara un carnet si am dat 2 amenzi,ne vedem la ora 2-3

off:abia am putut sa scriu mesaju de pe tel langa profa

Ora de TIC, am luat un 8 la mate ca doar na, sunt BUN.

Salutare.

N-am mai postat de o vreme pe aici ... mai bine mai târziu decât niciodată.

Pentru început le voi ura noilor recruţi un călduros "bun venit!".

Cel puţin pentru mine săptămâna asta nu a început într-un mod prea productiv, am prins destul de puţini şoferi imprudenţi. Sper să trag pe dreapta mai mulţi jucători în zilele ce urmează.

Vă spun şi eu noapte bună (celor care ies/au ieşit), nici eu nu voi mai sta mult la datorie în seara aceasta.

Atenţie!

Ro:

Mâine ora 21:00 se va ţine antrenamentul săptămânal de vineri seara.

Vreau să fie online cât mai mulţi iar cei ce nu pot veni să faca cerere de învoire.

En:

Tomorrow at 21:00 (GMT +2) will take place the friday training.

I want to see as many as possible online at that moment. If you can't come make a pass request.