Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut baieti :D tocmai am venit si yo de la scoala.Vreau sa va anunt ca pana in vacanta de vara nu cred ca o sa mai intru.Am facut o greseala mare,pentru care platesc acum...Pana atunci va urez bafta la scoala si la wanted,si cred ca e mai bine asa am mai mult timp pentru mine :) .

PS: ionuc daca vrei sa ma scoti din factiune pentru inactivitate prea mare nu ma supar,desi as prefera sa raman :) ;raman dator daca ma pastrezi pentru timpurile mai grele :D .

Edited by Pa1

Salut baieti, acum am venit si eu de la scoala, ce mai faceti ? :>

Nasol :)) Maine tata nu ma lasa sa ma duc la scoala ca sa faca cu mine 5 ore de matematica :)) Si am si meditatii la romana... Probabil o sa fiu o leguma pe seara :> La tine merge bine ;))?

P.S: Cristi a fost buna tema? :D

mda am si eu un coleg de asta care face glume pana ii dau dintii jos intr-o zi si atunci o sa vada el ca nu suport glumele lui de #cenzurat# gust oricum nimeni nu rade la glumele lui...cred ca are si ceva probleme cu capul daca scapi creta jos cand scrii la tabla incepe sa rada :))

ce noroc pe tine ted.. eu acum am venit de la scoala si am ceva probleme ca m-am batut cu un coleg.. si am auzit ca vine cu masa maine =))

Pai ma :)) Eu am o politica sfanta. Bine asta pentru ca am 73 de kile si 1.75 deci daca imparti gabaritul la greutatea pumnului meu nu e prea placut sa il ai in fata. Oricum regula de aur e asa: Nu te bati, aplanezi conflictul si incerci sa il eviti pe cat posibil. Daca TOTUSI situatie necesita pumni din cauze precum: Injurii asupra rudelor de gradu I, II, intretinere de relatii sexuale cu persoane trecute in alta lume-apartinand familiei-, femei, femei bune, papagali care trebuie pusi la respect, pur si simplu fraieri care se cred zmardoi, ATUNCI ii bat de ii ia mama dracu pe toti. Vorba germanului: treaba de mantuiala :D O faci odata si nu mai e nevoie toata viata :)). De ce sa il injur si eu, directa croseu, picior in plex si ajunge direct in pozitia de: Pupa papucu' !

Ori dai tare si bine ori nu dai deloc si ii vorbesti de nivelul avansat pe care il ai si cum de nu poti sa te cobori la nivelul lui. Mai satisfactoare prima :D