Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, Prea mult! :)) Las-o pe ultima.

Baaa mor ce am facut! =))) Deci, l-am luat pe unu de lvl 4 cu 151, limita 100, am mers dupa el, a oprit, si avea infernus, si cand am vazut ca are infernus, nu m-am mai uitat la id si am luar carnetu! =)))) Cand am vazut acolo lvl 4 am ramas mut smry! :O Am urcat pe hpv si direct la hq am mers, da nu stiu de ce am facut asta! :)) Dupa 5minute, l-am sunat pe ala si i-am zis vre 2 de iertare si sa ma scuze, a zis ca nu e nimica, da are nev de bani :))) I-am zis ca dau key NRG mereu si a zis ''a, ok, salut'' :))) Deci MORRRR baaa, sper ca nu face post oricum! Nu voi uita asta nici odata! :D

App, stie cineva, la faction activity imi apare ca am luat carnetu la lvl4, da nu se pune punctu nu? Adica guess se uite la fiecare punct sau doar se uite la numere si atata?

Gata terminati cu spamul aiurea! E de ajuns! De cand ati intrat in factiune este spamat non-stop topicul asta.(valabil pt cei care fac spam, se stiu ei)

Edit: Aveti PM pentru orice prostie.

Edited by TibiStanciu

Gata terminati cu spamul aiurea! E de ajuns! De cand ati intrat in factiune este spamat non-stop topicul asta.(valabil pt cei care fac spam, se stiu ei)

Edit: Aveti PM pentru orice prostie.

Da ba Tiberiule, fa tu legea aici. Eu postam mai rar, dar is nabi care fac spam. Io nu-s unu dintre aia chiar daca in 5 zile am 25 posturi in acest topic nu-i problema =))))

Neata tuturor. Ne auzim in game cand vin de la biserica. :) Succes pana atunci

Tu in 5 zile ai 25 posturi aici, eu de cand am intrat am vreo 10 maxim. Btw, cum i-ai luat carnetul la un level 4? Parca a propus Pade sa nu se mai poata lua la level 1-7 si a fost acceptata.

Tu in 5 zile ai 25 posturi aici, eu de cand am intrat am vreo 10 maxim. Btw, cum i-ai luat carnetul la un level 4? Parca a propus Pade sa nu se mai poata lua la level 1-7 si a fost acceptata.

GG =))) Si eu am patit .. I-am luat la unu de level 7 da nu-i bai .. :)))))

Baieti am plecat si eu. Ne auzim cand vin acasa!

Neata... :) Ce mai faceti?! Naspa ca nu mai este [/getgift], mai aveam nevoie de 36gold sa iau hidden si change nick..

Sa nu ma mai certati, postez doar de 2-3ori pe ZI aici! :))

@, Mda.. nu am atentie distributiva :)) Ma uitasem si la altceva si la id nu m-am mai uitat. Pacat.

Pwp la voi, ne auzim. :*

@, Ba Tibi, zi-mi si mie pe ce fac poza in GTA 5 si unde se salveaza?? Ca am facut cu telefonu' ala, dar nu se salveaza in PC decat in joc. O alta solutie sa fac poza sa se salveze in pc?

@, Ba Tibi, zi-mi si mie pe ce fac poza in GTA 5 si unde se salveaza?? Ca am facut cu telefonu' ala, dar nu se salveaza in PC decat in joc. O alta solutie sa fac poza sa se salveze in pc?

Faci poza cu telefonul. Se salveaza in galeria de la Rockstar.

@@Botys Ghytza,Si mi-e imi apare la fel, serverul lor baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, avem antrenament, nu merge sa bag parola, si asta numai pe rpg :|||

Mdea ......... Sunt invoit degeaba cand pot sa intru ...... GG server, esti mijto.

@@Botys Ghytza, lol i was in training when i reloged , the password didn,t appeared , till now the situation is same and yea i think you,re not banned so keep calm ;)

I know man ... but it's not correctly ....