Jump to content

TibiStanciu

Discord Manager
 • Content Count

  1114
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

399 Impeccable

About TibiStanciu

 • Rank
  B-Zone Social Media Representative
 • Birthday April 8

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Hobbies
  Police, TV Shows, Gaming.

Previous Fields

 • RPG1 Nickname
  TibiStanciu

Recent Profile Visitors

4692 profile views
 1. TibiStanciu

  Avand in vedere argumentarea moderatorului pentru nota oferita, aceasta a fost acordata in mod justificat. Te asteptam cu o noua aplicatie la urmatoarele recrutari si iti sugeram sa folosesti aceasta explicatie in scopul de a iti imbunatati viitoarea aplicatie. Pentru orice nealmuriri/probleme/intrebari iti stau la dispozitie pe Discord TibiS#7636 sau la adresa de E-Mail [email protected] Mult succes!
 2. TibiStanciu

  @bogdanila #neverforget
 3. TibiStanciu

  @BIS aka OldNab @.Lewis Ati facut o mica confuzie intre plangere si denunt. Plangerea este instiintarea autoritatilor cu privire la o infractiune ce a fost comisa, victima infractiunii fiind persoana dumneavoastra. Denuntul este instiintarea autoritatilor cu privire la o infractiune ce a fost comisa (atat). Plangere: Numitul P.I. m-a deposedat fara drept de telefonul mobil, drept urmare merg la Politie pentru a depune o plangere in vederea punerii in miscare a actiunii penale. Denunt: Cunosc faptul ca numitul I.M. este autorul unui furt dintr-o locuinta, drept urmare merg la Politie pentru a il denunta.
 4. TibiStanciu

  @GigGs11 Legend @[email protected] [email protected] [email protected] [email protected]@SaRtOR Mi se face dor de vremurile astea si de voi cand mai gasesc poze de genul in calculator
 5. TibiStanciu

  Da.. numa' timp de samp nu mai am acum
 6. TibiStanciu

  Ce mai faceti baieti? Mi-e dor de voi! Cand ne vedem la un filtru, la o actiune ceva? @GigGs11 Legend cum mai merge Gigele?
 7. Partikip!!! Haideti baieti, sa fim in numar mare. O sa vin ca reprezentant al comunitatii cu o supriza pentru voi. Hai sa ne cunoastem mai bine!
 8. O sa fac tot posibilul sa ajung si eu. O sa vin cu sapca Los Santos si tricoul B-Zone pe mine ca sa ma vedeti
 9. TibiStanciu

  Dragi foști colegi ai acestei minunate facțiuni. După mulți ani ca membru si fost Lider al LSPD am reușit sa îmi îndeplinesc acest vis si in realitate. Am fost admis la școala de poliție. Mi-e dor de voi si va urez succes tuturor în viața si să reușiți să faceți ceea ce va propuneți! Cu drag, Tibi
 10. Esti unguroaica?

 11. TibiStanciu

  24.12.2017 TibiStanciu: # A fost creata pagina Alte sisteme:Crates
 12. TibiStanciu

  Aici sunt sugestiile pentru wiki.b-zone.ro Daca nu ai o sugestie pentru site-ul Wiki, te rog sa nu mai postezi aici.
 13. - Nume: TibiStanciu - RPG Bar: - Tipul de interviu dorit: Despre atributiile mele in staff si meetingurile B-Zone. - Numele celorlalți participanți (dacă există): - - RPG Bar al participanților: - - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da. - Alte precizări: Multumesc.
 14. @GigGs11 Legend Uite ce micut erai acolo in stanga, nab de rank 2
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.