Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Adio Roads, mi-a ajuns .. 40 posturi is suficiente =)))

Uelcăm SWAT!! :))

A9gyxzq.jpg

Ne auzim in game nabilor!! :* :*

Welcome nab, sper sa nu ai asa multe post-uri cum aveai la roads =))

Ceao bajeti ce faceti ?? Azi e ziua mea .. Chef bautura femei distractie e ok :)) Eu am inactivitate de astazi asa ca o sa ne auzim cam rar aveti grija de voi si sa fiti cuminte :D va pwp

@@GmbH, Oooo.... :D Ziua ta zici a? Nu ne inviti si pe noi...? Ziceam doar si eu asa...

Cum de ai ma tu inactivitate de azi cand nu te-am vazut in joc de 2saptamani. :)) Nu te-am mai auzit ''iei toth cucu''... doar GuessNab ce mi-a mai zis da tu...:(

P.S: ''Chef bautura femei distractie e ok'' ce femei ma? =)) N-ai sa vezi tu femei toata viata, poate te referi ca petreci cu dealea de 103ani de le dai o palma direct in pamant. :)) Apropo, la multi ani. ;):*

Buenos dias, LSPD. Ce faceti?

vezi ca si acum doua saptamani am fost prezent, iar la sedinta de atunci Guess a zis ca potem pleca cei de rank 3+. Deci practic asta e prima invoire. ^_^

PS: La multi ani cu intarziere, @GmbH! Ieri am avut programul prea incarcat si nu am apucat. :(

@, iar ești nab bă? Am fost prezent la antrenamentul și ședința de săptămâna trecută ... Editează te rog și pune 1/2 .. :| S-a rezolvat :D

@@GmbH, la mulți ani bă nab. Scuze de întârziere .. Am fost cam ocupat ieri și astăzi până acum să citesc cu atenție ce s-a postat pe aici. Multa sănătate :)

Salut tuturor, ne auzim în game cât de curând.

Edited by Botys Ghytza