Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare. Cica as fi noul vostru coleg.

Am si eu nevoie de un sfat. Cum il suportati pe nubu de InfernalGuess in fiecare zi? Eu i-as da ban in fiecare minut.

@@South Black Thief, Toti il suportam pe InfernalNub ca na nu prea intra el asa de des :)) si cand intra /transfer InfernalGuess 100,000$ si nu are treaba cu nimeni (sau ii cumperi 2/3 sultanuri sa fii asigurat tot anu).

@@GmbH, Neata Nub :)) sper ca nu am intarziat asa de mult :))

Noapte Buna! M-am bagat la somn ca na maine(azi) am 5 ore de practica si nu vreau sa adorm :)) .

Si pentru cei care la Sedinta ati sarit in cap cu AV/FW nu mai pupati atat, atunci cand a inceput chestia ai cu numele (pentru ca unii nu stiu despre cine era vorba si intrebau pe "/r") nu era cazul sa comentati atat si sa faceti atat pam pam cu acele AV/FW :) na mai sunt persoane care nu stiau si intrebau ca orice om ;) .

#SaVinaFW By: Saxobeat

Edited by Shadow CN

Salutare. Cica as fi noul vostru coleg.

Am si eu nevoie de un sfat. Cum il suportati pe nubu de InfernalGuess in fiecare zi? Eu i-as da ban in fiecare minut.

Bun venit! Sper să pleci cu 60/60FP. Wrong ... :|:)

Oare cand se deschide S.W.A.T ? Eu deja sunt plictistita ... :(

Când o să fie cel puțin 3 locuri libere, momentan sunteți 4 rank 2 care sunt încă la Roads și e doar 1 loc liber acum. Nu o să deschidă Infernab topicu să vă bateți 4 nabi pe 1 loc liber ... :D

Salut tuturor. Acum am venit și eu de la liceu. Ne auzim în game!!!

@, cum a fost astăzi la gradiniță dragule? Ai colorat frumos? :*

P.S.: glumesc, sper că știi :*:)

Noapte Buna Serifilor! Si sa nu aveti parte de nubi cum e xMada ca a venit el de pe ultimul colt al Romaniei sa imi faca mie post ca cica l-am facut cioban.... care el nu avea nici o treaba despre ce vorbeam eu si nubu de BotysGhytza ca na lui tot ii spuneam cioban :))#SaVinaFW

By: Saxobeat

Edited by Shadow CN

Noapte Buna Serifilor! Si sa nu aveti parte de nubi cum e xMada ca a venit el de pe ultimul colt al Romaniei sa imi faca mie post ca cica l-am facut cioban.... care el nu avea nici o treaba despre ce vorbeam eu si nubu de BotysGhytza ca na lui tot ii spuneam cioban :))#SaVinaFW

By: Saxobeat

Ești nab rău bă. Din moment ce mă făceai cioban pe skype trebuia să mai scri și în joc? Eu te-am înjurat pe skype dar nu și în game .. Trebuie să ști să faci lucrurile cum trebuie .. :)))) Mi-a plăcut că @, numa s-a râs ca un spart, l-ai mai tachinat tu dar s-a pus AFK =)))))))))

Mno dragilor, amu am o rugăminte la voi. Am o reclamație la care se pare că dacă acesta nu va retrage voi lua al 3-lea FactionWarn și voi fi nevoit să vă părăsesc .... :(

http://www.rpg.b-zone.ro/factions/report/8686

Dacă cumva sunteți online în intervalul 07:00 - 14:00 și îl vedeți online pe acel băiat încercați să stați de vorbă cu el și să îl convingeți să retragă, dacă cu vorbă bună nu vrea rezolvați cu $$$, nu prea mulți :))))) Iar eu când vin acasă de la liceu decontez din bugetu' meu. Mersi anticipat! :*

P.S.: Asta doar în cazu' în care vreți și intră pe cont. Sau poate unii vreți să plec cu 3/3 ... =((

Ne auzim în game când vin de la liceu. Probabil ultima mea zi aici ..

Edited by Botys Ghytza

Buna dimineata, LSPD. Lupu' deja a inceput cu examenele si e mega ultra obosit. :))
Hai, zi faina la toti si spor la rapoarte. Daca o sa am timp intru diseara.

PS: @Botys Ghytza pff, ce facusi nab? Nu stii sa mai astepti 10 secunde? Ii dai kill direct? :( Totusi sa speram ca retrage, daca nu... te-ai ars. :(

Buna dimineata, LSPD. Lupu' deja a inceput cu examenele si e mega ultra obosit. :))

Hai, zi faina la toti si spor la rapoarte. Daca o sa am timp intru diseara.

PS: @Botys Ghytza pff, ce facusi nab? Nu stii sa mai astepti 10 secunde? Ii dai kill direct? :( Totusi sa speram ca retrage, daca nu... te-ai ars. :(

Asta e... Am fost arogant :( Sper că voi rezolva cu el când vin de la liceu dacă nu cumva rezolvă vreun coleg/vreo colegă înaintea mea .. :))

Salut LSPD, ce faceti? Eu abia m-am trezit :D ma pun si eu la masa apoi ne auzim in game.

@@Botys Ghytza, Daca nu iti revizuiesti comportamentu vezi ce se intampla :) acu stai cu mila sa retraga :))

@@Botys Ghytza,Sa rezolvi cu ala sa retraga Nu vreau sa te pierd,dupa cu cine ma mai duc pe no-drept? Doamne ajuta sa RETRAGA!!!!!!

Nu retrage. Vrea 60k, ii dau, îs dispus să îi dau 60k dar vrea doar într-o singură tranșă, eu vroiam în 2 să fiu sigur că retrage .. Să îi dau 30k, să retragă și după restu de 30k. Dar nu vrea ... Asta e. #SăVinăFW

ADIO LSPD, #REMEMBER BOTYSGHYTZA!!!