Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Postez aici ca nu am unde. Va multumesc celor care ati fost alaturi de mine. Am ajutat multii ofiteri care au vrut sa intre in LSPD. I-am ajutat ca sa ajunga rank 2 in sus, sa nu faca prostii, in ziua de azi toti post-hunteri sunt pe voi. Am ajutat acest Departament cu ce am putut si de aceea am ajuns si rank 5. Am ajutat incepand de la rank 1 pana la rank 6, si liderii au avut nevoie de ajutor si am fost acolo cand a fost nevoie. Sa nu va mai spun, multe persoane cand au dat testu cu mine, chiar daca imi spunea un raspuns relativ, adica intre bine si rau eu le spuneam unde au gresit, ii sanctionam foarte putin sau deloc. Se stiu acele persoane care inca sunt in LSPD in momentu de fata si inca cateva persoane care au iesit. Am dat din casa acum dar eu cred ca nu am fraudat nici un test, doar ca am fost om si i-am ajutat unde a fost nevoie.

Kennndy vad ca ai lasat un mesaj m-ai impresionat ce sa zic. Am avut o problema cu tine la inceput ca ai inceput sa faci legea asa dintr-o data, am inceput sa dau uitare si am inceput sa fiu inactiv. Ai grija ce faci si ajuta-l pe Tibi.

Astept raspunsurile voastre daca aveti ceva de argumentat si etc. Orice!

Fara report-uri!

Seara faina!

:(( imi pare asa de rau ca ai plecat, dar promit sa iti calc pe urme, iti multumesc pentru tot ceea ce ai facut pentru mine, eu totusi sa revii in LSPD si sa dai testul cu mine :) mult respect din partea mea omule, ai fost un membru minunat care a incercat tot timpul sa ajute indiferent de situatie, putini oameni ca tine, ai fost si vei fi un model, un model demn de urmat pentru noii candidati pentru aceasta factiune, ai fost si vei fi modelul meu, inca de cand eram si eu un mic rank1 soeram sa ajung macar la jumatea drumului unde ai ajuns tu, si se pare ca am reusti, dar treaba mea nu e gata pe aici, mai am mult pana sa ating acel maxim, care imi va spune "Ai terminat treaba pe aici" pana una alta, imi pare super rau ca ai plecat, dar te inteleg... Succes pe viitor! :( +1

Asa sa fie Tibi.Este mai importanta viata sociala decât deoarece nu castigi nimic valoros dintr-un joc. Ba da niste prieteni care raman acolo unde este nevoie. Sper ca in vacanta de iarna sa ca fac o vizita. Nu stiu inca dar va anunt!

Mi-a parut bine prieteni, ramaneti la fel in continuare si veti ajunge sus. #Remember [uS]KeNNeDy.

Daca vreti sa imi sustineti candidatura, astept un +1 aici Click, multumesc!

Edited by South KeNN

Mi-a parut bine prieteni, ramaneti la fel in continuare si veti ajunge sus. #Remember [uS]KeNNeDy.

Daca vreti sa imi sustineti candidatura, astept un +1 aici Click, multumesc!

Se pare ca eu sunt primul care iti da quote/mention la acest post. Kenn, dupa parerea mea ti-ai facut treaba de sublider foarte bine si imi pare rau ca nu mai suntem colegi de factiune. Mai multe ce pot sa-ti zic ca oricum noi ne auzim mereu pe /c :))

HeLLo LsPd...

Am revenit si eu din concediu, ce mai faceti voi? Bine? Sanatosi?

@@South KeNN, Bafta mai departe fra...Te :* batranu' #KenMayor!

s@f de pagina!

Edited by GigGs11 Legend