Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Baieti eu 3 4 zile nu o sa activez prea mult in game doarece am evaluarile nationale. Cred ca mai sunteti pe aici de clasa a8a care dati simularile. Sa aveti grija de corpurile voastre si sa ne auzim cu bine.

Dai evaluarea în sine nu simularea, mult succes .

daca am apicat swat...am fost acc...trebuie sa fca raportu de la roads si abia dupa swat..dar la roads cate fac 60 adica raportu de rank 1 sau 70 de rank 2 nu inteleg?

Pai dacă esti RANK 2 swat faci raportu de swat, iar dacă eşti RANK 2 roads faci pe ăla de roads.

Baaai, mi-a parut bine sa va am pe /r , si imi pare rau ca n-am ramas mai mult dar mna, au ajuns "prietenii mei" sa ma baneze =)). In fine, Gigi ti-am mai zis si in demisia aia sa ti liderul cat poti, faci o treaba minunata si o sa cresti un colectiv frumos. Dany si Gabita bafta si voua cu subliderul nabilorrr, sa fi-ti rai ca mine cu ei, ok?=)) Mai ales cu zNoss. Serpisor, GrNoob,xtype,vladut,nomercy o sa-mi fie dor de voooi nabilor. zNoss de tine n o sa mi fie dor. Succes mai departe tuturor si aveti grija la post-hunteri. Ly alll ♡♡ A, oricum mi-am lasat invatacelul in factiune, adica pe Kewl, asa ca sa nu va bucurati ca nu mai are cine sa faca prostii =)).

Edited by Queen RETIRED

Vl@dut sa ma cauti in joc pentru testul SWAT,o sa ne distram pe cinste ;)

Pare rau Kingulet, poate o sa revin cand ma reapuc, DACA ma reapuc. Dar pana atunci mno.. Oricum o sa treaca ceva :)). Ai grija de tine :X

Te-ai lasat de samp si te-ai apucat de mine.

@,Mare greseala.

Ii poti confisca permisul dupa care sa-i dai explicatiile si dupa care ii dai amenda, pentru a nu fugi cand zici ca trebuie sa-i iei permisul, eu asa fac, iti usureaza munca cu mult. Iar daca iei permisul si dupa trage in tine, ii dau cop kill pur si simplu, dupa care ii poti da si un sms pentru a-i explica de ce i-ai luat permisul, sau mergi la el si ii zici, si ii dai si amenda. Dar daca are cop kill greu sa-l opresti si na..intelege mintea ta. :)

Ii poti confisca permisul dupa care sa-i dai explicatiile si dupa care ii dai amenda, pentru a nu fugi cand zici ca trebuie sa-i iei permisul, eu asa fac, iti usureaza munca cu mult. Iar daca iei permisul si dupa trage in tine, ii dau cop kill pur si simplu, dupa care ii poti da si un sms pentru a-i explica de ce i-ai luat permisul, sau mergi la el si ii zici, si ii dai si amenda. Dar daca are cop kill greu sa-l opresti si na..intelege mintea ta. :)

Eu zic ca daca ia cop kill nu are rost sa-i mai dai si sms. Uita te te rog pe postul meu la factiune. Nu a raspuns si e facut de ceva timp, cred ca e de FW. Pnm..

Eu zic ca daca ia cop kill nu are rost sa-i mai dai si sms. Uita te te rog pe postul meu la factiune. Nu a raspuns si e facut de ceva timp, cred ca e de FW. Pnm..

Ți-am spus in game şi îți spun şi aici :

Trebuie înainte să îi spui motivul după să îi confişti permisul.

Ți-am spus in game şi îți spun şi aici :

Trebuie înainte să îi spui motivul după să îi confişti permisul.

Pai unii zic ca si inainfe unii si dupa. In reg nu zice nici una nici alta decat ca e nevoie automat sa-i zici sanctiunea. Numai ingeleg nimic. Ieri pe /d au zis o gramada de rank 4-5 ca am voie si asa. In fine daca e de FW imi astept sanctiunea csf.. Edited by PaterNo aka ClaudiuMeister

Pai unii zic ca si inainfe unii si dupa. In reg nu zice nici una nici alta decat ca e nevoie automat sa-i zici sanctiunea. Numai ingeleg nimic. Ieri pe /d au zis o gramada de rank 4-5 ca am voie si asa. In fine daca e de FW imi astept sanctiunea csf..

A zis doar un RANK 4 şi au mai spus cei din National Guard, nu au zis asa mulți rank 4-5.

Atat timp cat isi primeste explicatia PE LOC e ok, nu dai explicatie pe sms, /confiscate - explicatie - amenda. Daca trage in tine ii dai cop attack, daca te omoara cop kill. Carnetul nu se ia acum si se da explicatia peste 2 saptamani.