Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, Binie, binie..termin, scuza-ma.. :((

Bai, de unde tot apar ma papagalii astia care fac posturi din orice? Chiar daca stiu ca au gresit fac posturi, deja m-am saturat de ei.

Daca dati si voi de ei, luati-i de sus, ca asa merita.

@, Binie, binie..termin, scuza-ma.. :((

Bai, de unde tot apar ma papagalii astia care fac posturi din orice? Chiar daca stiu ca au gresit fac posturi, deja m-am saturat de ei.

Daca dati si voi de ei, luati-i de sus, ca asa merita.

Nu merită să te stresezi, e un joc eu iau down sau poate demitere si mi se rupe. :))))

Bună seara.

În primul rând vreau să-i mulţumesc lui Giggs pentru șansa oferită.

Se pare că de astăzi sunt noul vostru coleg și ne vom auzi pe /r, spor mie la permise. :))

Bună seara.

Se pare că de astăzi sunt noul vostru coleg și ne vom auzi pe /r, spor mie la permise. :))

Bine ai venit in Los Santos Police Departament!

Bună seara.

Ce sa va zic ma, bine ati venit rau ati nimerit, la locu asta ii zice serparie, din cauza serpilor care traiesc aici, eu sunt capitanu zNoss, continuarea o stii si tu si asta o sa fac.

Salutare baietii. Nu uitati astazi la ora 8:00 sedinta. Haideti ca lutem sa venim aproape toti. Cititi anunturi importante, iau unii uitati sa veniti luati FW si nu e bine. Intru si eu in game o zi buna si spor la dom' raport.

@, Mizilic ce-i la tine acolo..

http://imgur.com/7rj6sAM

Misto update-ul din seara asta, poate asa se si pun punctele astea la raport. :))

Dar eu tot nu inteleg cum poti lua wanted ca politist si sa-mi dai kill cum se vede in poza ta.

Explicati-mi si mie unu va rog..

N-are rost sa mor prost :)))

@, Este bug de la update-ul facut inainte de sedinta, in legatura cu acordarea de wanted-uri.

Daca tu, ca si politist trageai intr-un civil, primeai wanted ca si cum si tu erai civil, nu politist, cred ca intelegi care-i ideea. ;)

Acesta este ultimul post aici. V-am salutat pe toti! Sa aveti grija de voi. Sa-i ascultati pe cei cu rank-uri superioare, mai putin pe zNoss :)))

Apropo sa nu veniti dupa mine cand mai dau cate un work la arms :)))

Edited by NariaM Legend

Gabita, mai ai sa te procesezi singur.