Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@Addicted Legend, Bafta mane, sper sa nu pleci pana ma intorc sa dau tot cu tine testu :))

@@South Gabita2000, Gobi, bafta si mersi de ajutor, ai grija de tine si de functie.

@@W i s l e r, Wisler, tu tot nab esti, Mai ai pana la rank 7, bafta sa il iei :))

@@GigGs11 Legend, Mersi mult de sansa, imi pare rau ca nu am putut sa raman mai mult dar asta e, n-ai csf, ai grija de lider si de factiune.

#TheLegendNeverDie #Remember Lieutenant Andrew[Legend]

@@Andrew LEGEND, Bafta mai departe si cum am zis si cand ti-am acceptat demisia, imi pare rau ca pleci si te reastept cu drag si placere...Felicitari pentru munca depunsa in LsPd.

@, O sa fiu kelton pentru cateva secunde " Banul ramane " :))

Sper sa nu fie cum zici tu, avand in vedere faptul ca este prima mea abatare, insa tot nu inteleg cu ceea ce am gresit.

Explicatii: eram la targul organizat azi la ora 15:00 de factiunile pasnice de pe server.Stateam pe un hambar si trageam cu rifle intr-o ambulanta, sofer era @, coleg cu mine in clan, insa, problema era ca el mi-a cerut sa trag ca sa ii dau rr, si s-a considerat ca fac abuz de functie...

Sper sa nu fie cum zici tu, avand in vedere faptul ca este prima mea abatare, insa tot nu inteleg cu ceea ce am gresit.

Explicatii: eram la targul organizat azi la ora 15:00 de factiunile pasnice de pe server.Stateam pe un hambar si trageam cu rifle intr-o ambulanta, sofer era @, coleg cu mine in clan, insa, problema era ca el mi-a cerut sa trag ca sa ii dau rr, si s-a considerat ca fac abuz de functie...

Nu stiu daca am voie sa postez aici, dar UraganX are dreptate. Nu a existat niciun abuz de functie.

Imi cer inca o data scuze daca am incalcat regulamentul acestei categorii.

Edited by AlexST2