Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

LSPD- ce sa zic, cel mai frumos si activ departament de pe serverul B-ZONE. De cand m-am apucat de joc, visul meu a fost sa intru in departamentul LSPD, mi s-a indeplinit. Al II lea vis al meu a fost cel de a face R4 aici, ceea ce nu am putut. In data de 28, am luat ban 30 zile pentru "afaceri ilegale", mai aveam 4 zile si visul meu asa zic, mi se implinea, totul s-a stins. Astazi, in data de 2/01/2017, Joker s-a trezit ca vai doamne a gresit banul, nu era de 30 zile, era de permanent si poc mi-a dat permanent. LSPD->>va iubesc din tot sufletul, sper sa aveti grija de voi si de corpurile voastre. Doresc sa le multumesc urmatorilor: Giggs11 pentru sansa acordata, Wisler pentru incredere, Gobi2000, Addicted, Asu69, DanyAsd, VLT., YzzY si cam atat, VA IUBESC SI VA RESPECT. Cam atat cu cariera mea de Samp. V-am pupat si toate cele bune.

ma da nab esti,de ce nu ai zis ca aveai nevoie de bani?iti dadeam ru man.Mda acu ce fac? S-a dus cologu meu la no-drept.Fa totusi o cerere unban poate nah ai noroc si scapi sau ceva.Multa bafta sper sa ne mai revedem sefu :* :* :*

@, Pe toate conturile ai ban?

Pe PaterNo si KeNNshyco

@, Sincer nu, dar ziceam asa doar.

ma da nab esti,de ce nu ai zis ca aveai nevoie de bani?iti dadeam ru man.Mda acu ce fac? S-a dus cologu meu la no-drept.Fa totusi o cerere unban poate nah ai noroc si scapi sau ceva.Multa bafta sper sa ne mai revedem sefu :* :* :*

Asta e, o sa fac cont mic dar mna de la 0 csf...poate mi da precenii masina cv..

E aiurea in fine e vina ta mai mult Paterno stiai la ce sa te astepti când faci asemenea lucruri, in fine păcat de tine erai băiat bun si de treabă.

Inca mai joc samp, m au indemnat prietenii si m au sustinut. Poate am sa revin LSPD.

Deci sa incep băieți cu inceputu stiti bine ca eu nu mai am pc si stiti si cauza si nu are rost sa dau 200 lei sa mi-l faca ca e destul de vechi, asa ca imi voi lua odată un pc cat de cat cândva nu stiu când dar imi voi lua, ce vreau sa spun cu astea, ca ma voi lasa de game pana când? Nu stiu sper sa ajungeți toți cat mai sus si sa va bucurați de viata reală ca aia e mai importantă. Succes băieți ne mai auzim aici sau pe whatsapp dar de preferat acolo. Va urez succes la toți si o seara plăcută. Remember RaZ. Si încă ceva vreau sa le multumesc la toți care mi-ati fost alataru si nu m-ati lăsat la greu.

Edited by Victory Raz