Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@Addicted Legend,

Pai, am luat ban a doua oara pe videoclipul meu de la waruri.. adica acela de la semnatura mea, aseara l-am pus, azi ban, si celalalt video pe care am luat ban acum 4 luni si ceva, tot la semnatura e.

Nu am jucat niciodata cu coduri, cine dracu ar da 10 euro pentru un cod, nici de as primi pe gratis nu l-as folosi, acum eh, nu toti ma cred.

LosPrYo.pngA00PsVn.png Vezi mai jos si videoclipul cu reconstituiri..

Ma rog, tot adminii aia care nu au experienta in mafii baneaza pe videoclipurile altora, ei sunt aceia care stau pentru rank, nu ca sa joace..

Edited by IonuVRS ZEW

@@Addicted Legend,

Pai, am luat ban a doua oara pe videoclipul meu de la waruri.. adica acela de la semnatura mea, aseara l-am pus, azi ban, si celalalt video pe care am luat ban acum 4 luni si ceva, tot la semnatura e.

Nu am jucat niciodata cu coduri, cine dracu ar da 10 euro pentru un cod, nici de as primi pe gratis nu l-as folosi, acum eh, nu toti ma cred.

Ma rog, tot adminii aia care nu au experienta in mafii baneaza pe videoclipurile altora, ei sunt aceia care stau pentru rank, nu ca sa joace..

Aşa zic toți we :))] Edited by champioN ZEW

@@Addicted Legend,

Ma rog, tot adminii aia care nu au experienta in mafii baneaza pe videoclipurile altora, ei sunt aceia care stau pentru rank, nu ca sa joace..[/quote

Aşa zic toți we :))]

Deci și dacă aș fi avut cod de la început, este logic bai că nu aș mai fi postat waruri, sau as fi postat cu data ascunsă.

Mă rog, toți care nu știu să tragă îmi spun că am cod când văd cum dau cu m4, ce sa fac, să trag prost intenționat?

ame="champioN ZEW" post="5625076" timestamp="1488709463"]

Deci și dacă aș fi avut cod de la început, este logic bai că nu aș mai fi postat waruri, sau as fi postat cu data ascunsă.

Mă rog, toți care nu știu să tragă îmi spun că am cod când văd cum dau cu m4, ce sa fac, să trag prost intenționat?

Glumesc frate, eu nu acuz de cod fara niste dovezi clare, si eu sunt acuzat de cod de multe ori aiurea

#modest.

Glumesc frate, eu nu acuz de cod fara niste dovezi clare, si eu sunt acuzat de cod de multe ori aiurea #modest.
Nu tu chiar folosesti..nu te acuza nimeni,esti codat codatiilor ! :D:O <3

Sanatate fratilor!

Se pare ca nu am luat unban nici cu cerere, nici cu PM la Kelton cu reconstituiri sa se vada ca nu am cod.. bine ca altii rup codul dar nu ii baneaza, dar pe altii care nici macar nu au in PC ii baneaza, frumos a ajuns aceasta comunitate unde pilele domina.

@, Nu bag bani in jocul asta nici sa-mi dai in cap :)) Eu nu mor de ban, eu vreau sa joc la waruri. Lasa, in 05.07 ma reintorc in mafii in mod corect, ca o sa ma intorc eu asa pe ascuns e alta treaba :))

Se pare ca am primit unban pe contul din mafie, urmeaza sa primesc si pe contul acesta + sa ma bage inapoi in factiune, fainut

Salut, recent m-am apucat de tipul asta de videoclipuri, sper sa va placa, am zis sa postez si pe aici pentru ca este cam liniste si poate lasati si voi o parere.

Chiar daca nu ma pricep, pe viitor o sa evoluez..

Multumesc mult :)