Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare tuturor, imi cer scuze ca postez aici, dar as vrea sa va prezint mai multe propuneri care vizeaza departamentele. Asadar, v-as ruga sa evaluati topicul asa cum considerati si sa imi spuneti daca voi considerati utile cateva dintre propunerile mele. Spor la treaba! 

https://forum.b-zone.ro/topic/399623-sugestii-departamente/

Edited by NEDE

Sall, LSPD.

Am nevoie de putin ajutor.

Am nevoie ca cine doreste sa ma ajute sa isi faca cat mai multe conturi pe acest link: agmoney.win/8526953937326/

Imi trebuie 40 referali, am reusit fa fac doar 10. 

Conturile sunt limitate si nu are email confirmation deci poti scrie ce nume/email vr. Dupa ce faci un cont poti da log out si mai folosesti odata linkul si faci inca unul pana nu mai merge.

@Deea ShakiraÎn mare parte s-a discutat despre raport şi perioada de raport opţional, acest lucru îl găseşti şi la Anunţuri Importante, s-a mai discutat despre regulile adăugate recent pe care, la fel, le găseşti la Anunţuri Importante. În rest, s-au mai răspuns la câteva întrebări. Sper să nu fi omis un subiect important, dar în general pe aceste lucruri s-a bazat în detaliu această şedinţă.