Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Gata bai, am venit si eu de la scoala.. si sunt fericit ( nu pentru ca ma duc la scoala ) ci pentru ca in ciuda faptului ca se face greva, eu voi sustine probele la bac luni, pe 31.05.2010 .. exact in ziua cand fac 20 de ani, si poate.. am si eu noroc, fiind ziua mea.. mai trec aia din comisie cu vederea.. :D

Poi ce sa zic... Succes la bac sa iei 10 si sa intri la ce 'fuck'ultate vrei ... Si La Multi Ani de p'acuma(ca poate luni uit ca e ziua ta)

Nu fi atat de sigur pe tine psihi, vorba tatalui meu: "Cand esti sigur pe tine, mereu gresesti ceva si iei 8"

Si mie si lui la facultate i s-a intamplat lucru` asta..

Bafta la bac luni!

P.S.: Pey la 20 de ani, o sa n-ai griji si nici bani :))

P.S.: Lol, azi mergea asa de repede caracteru, zici ca aveam spee. Kaiac m-a pus sa reinstalez samp-u` si asta fac in momentul de fata. Pana atunci ma duc sa iau o salata, BRB

Nu pot spune "Neata" ca m-am sculat la 8, am avut campionat la scoala la fotbal... Asa ca va spun Buna ziua :))

In primu` meci la campionat am dat un gol in vinclu si cica a fost pe langa!!!S-a terminat 1-1...

In al doilea meci am condus cu 2-0 si ne-au mai dat 3 goluri ca ne-am crezut deja invingatori pana la pauza...La pauza cica 3-1!!!!!In a 2-a repriza am ratat in prostieeeee, si a mai dat un coleg un gol si cica 3-2 scor final

Ma oftic si acum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

In primu meci puteam castiga, in al 2-lea era egal...pey eram pe primu loc, si suntem pe ultimu acum!

Luam-as de cap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2:20 neata eu nu am dormit deloc am avut banchetul oh frate nu am sa uit toata viata seara asta m-am distrat prea tare :X app inca 2 saptamani si gata scoala...ce imi pare rau la mine in clasa e ca noi suntem o clasa unita si la liceu o sa ne despartim :( voi ce mai ziceti gay

Edited by F4L crystyanos

Buna ziua,am venit si eu de la scoala.. si sunt obosit maxim. M-am saturat de atatea pregatiri pentru bac + ca la 17:00 trebuie sa ma duc iar pana la liceu, sa duc sucurile si .. tot ce tine de protocol pentru comisia de la competente.

2:20 neata eu nu am dormit deloc am avut banchetul oh frate nu am sa uit toata viata seara asta m-am distrat prea tare :X app inca 2 saptamani si gata scoala...ce imi pare rau la mine in clasa e ca noi suntem o clasa unita si la liceu o sa ne despartim :( voi ce mai ziceti gay

cristi eu il am joi :X:X, deabea astept :P

Ahh, sunteti cu banchetul.. gen, tine de la 20:00 pana la 00:00 ? :)) cam asa ceva.. sunt 98 % singur de asta.

defapt de la 13:00-00:00 , si dupa mergem in centru ( brasovului ) la un bar.. ca na doar e ultima petrecere de genu asta intre noi..sau cine stie :))

Fain de voi :P (astia cu banchetu' ) si eu imi aduc aminte de zilele din generala :X

cati ani ai emanuell :)?