Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

scuzati ca nu am putut intra astazi dar mi s-a virusat PC (mi lo virusast mama...) si am de invatat pentru teza la fizica, vb maine dp teza :) bafta.

salutare , auziti baieti , am si eu o rugaminte la toti din pd , ma puteti vota ? am nevoie sa castig concursu pe locu 2 macar .. sa iau si eu premium ma chinui de mult si florynacio ma ajunge ! uitati link http://www.sa-mp.b-zone.ro/concurs/frag.php?player=eNdzOrwOw apasati clcik si go doar atat nu va doare mana nu fiti aiurea

Salut. Ce mai faceti? Si eu am maine teza la chimie (am ales chimia deoarece cei mai multi dau la chimie cu toate ca la fizica sunt mai bun :)) ) bafta. ''Ne vedem'' vineri.

Astias penali ma , nu pot sa cumpere un host ? de la lcsnet sau ceva ,, omg ..

daca platesti tu hostul in fiecare luna o sa cumpere ce zici dupa ce ca e gratuit mai faceti si figuri ca daca era sa fie cumparat trebuia sa donam si noi ca doar Bobo nu e miliardar

daca platesti tu hostul in fiecare luna o sa cumpere ce zici dupa ce ca e gratuit mai faceti si figuri ca daca era sa fie cumparat trebuia sa donam si noi ca doar Bobo nu e miliardar

Fapte nu vorbe :)

Moooor de plictisealaaa

Pai da nare bani de host sa inchida srv atunci sunt alete srv din ro nu dau nume , care au host cumparat si le merg afacerea bine , la cati $ au luat la dontare la astea iti spun .. o vrut comunitate trebuie sa bage $ nu sa ieie host care cade in 10 in 10 zile :|

eu cu deagle shlomy suntem plecati.. pc sa bulit (care avea instalat samp) ,noi acum ne folosim de un laptop, sper sa il reparam cat de repede posibil,cel putin panna la sedinta,ionuc scz daca vom lipsi,dar asta e...bafta la sedinta.!