Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Condoleante Smyley[RO]

@ Ca tot va intrebati ce va aduce sau ce v-a adus Mos Bledica. Mie mi-a adus fix.. :))

Am fost si eu putin afara, sa iau aer, sa nu mai stau intre 4 pereti si chiar atunci voua v-a dat

rankup si miee... :-J

Fie-va verde dolarul si de whisky plin paharul, toate sa va reuseasca, sa va doara drept in basca.An nou fericit.

:logo2: :logo2: <:-P <:-P <:-P

Si cum v-ati petrecut Craciunul?Ce ganduri aveti in noul an?

Mah ce sa va zic va zic cu intarziere nustiu de ce numai puteam sa intru pe contull meu...la forum..:) Sa aveti un an plin de bucuri Si toate sperantele sa vi sa implineasca ! Si nu va urez un an bun langa b-zone...pentru ca totusi e un jok . Scuzatima ca a fost cu intarziere!

Scuzatima dar nu am av net l a fost sedinta primesc ceva?:(( la 8 fara ceva mi-a picat netu ionuc primesc cv?

Scuzatima dar nu am av net l a fost sedinta primesc ceva?:(( la 8 fara ceva mi-a picat netu ionuc primesc cv?

scz ionuc dar am fost cu tata pana la bunici astazi si m-a luat pe neasteptate ca trebuia sa mergem repede si nu am postat la meeting ca am crez ca ma intorc pana la 8 dar nu a fos asa :( imi cer scuze nu o sa se mai intample ca pedeapsa poti sa nu imi dai salariu saptamana asta :)

Ionuc Bledea nu il poate prinde singur pe Andy Anderson,asa ca e un zapacit si miroase a ciorapi nespalati.Mwhahahahahaha

Ionuc_Bledea este un om serios, nu baga in seama toti "cacaciosi",toti"nespalatii"

Nare nimic, fiind prima sedinta din an trec cu vederea.