Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Spuneti-mi va rog ca NU a fost sedinta! [-o<

Nu pot sta la calculator..tata maine preda proiectul de licenta si nah, poate maine voi sta mai mult la calculator.. Trebuie sa il intelegem si pe el, e entuziasmat :)), in ultimu an de facultate..

Trebuie sa precizez: Am cel mai bun tata ever!Nu ma cearta, bate, tine morala(decat uneori) si ma rog...e mai sarcastic :)), face glume foarte foarte bune, da` nu prea petrec timp cu el, mai mereu cu serviciu...

Am tinut minte psihi...Imi pare rau ca tatal tau nu mai este... iti urez inca o data sincere condoleante si nu as vrea sa mi se intample asa ceva cu niciun membru al familiei!Sa va fereasca Dumnezeu pe toti!

Scuza-ma ca intreb psihi, fara suparare, tatal tau in ce conditii a ......?(nu`mi place cuvantu`)

Pai, hai sa-ti spun.. tatal meu lucra in Guvernul Romaniei si, avea o sedinta de parlament undeva in Calarasi, era in intarziere si a apasat acceleratia la o viteza mult prea mare. Pe atunci, tata detinea un Volvo 940GL ( o mini limuzina pe vremea aia ), tin sa precizez ca a fost printre putinele masini care aveau rotile direct pe pneuri ( nu aveau camera ), si.. intr-o localitate din Calarasi, avand viteaza prea mare a bubuit cauciucul de pe partea soferului, s-a exfoliat pe janta si a pierdut controlul masini, lovind o alta venind din fata.. ricosand intr-un sant, din sant .. masina s-a rotit in jurul unui copac de 2 m latime, oprindu-se intr-un final intr-un altul pe partea lui. In momentul acela i s-a rupt coloana de la gat.. si mijlocul corpului,pe la sold. A mai trait cam 20 de minute, pana a venit ambulanta ( din spusele mamei mele ), iar in ambulanta.. a strigat numele meu " Andrei ", si a murit. Pe atunci aveam 10 ani, m-a durut extrem de mult.si inca doare.. pentru ca, am crescut fara el.. nu am apucat sa ma bucur prea mult de el, nu a apucat sa ma vada crescand,nu a apucat sa vada si sa traiasca momentele entuziasmante pentru mine, cum ar fi.. capacitatea, bacul, admiterea la facultate si toate cele. M-ai intrebat, ti-am povestit.

Maine eu am bacalaureatul la romana scris, sper sa pot sa copiez. Doamne ajuta.

Ba , sa mor , mai bine nu ma uitam , ce dreacu' te-a pus sa scrii aia acolo , ca acum nu mai pot , PLANG X( BAGAMI-AS SPITUL , Condoleante :(

EDIT : Bafta la BAC !!

Edited by BiS MiTzA

offf ce "sensibilosi" sunteti 8-| terminati cu chestiile astea,am plans,etc...da,oricarui om i se poate intampla,e un lucru oribil ca se pot intampla astfel de accidente,dar asta e...se intampla

Edited by Collonelu

Imi place cum relatezi, ai pus suflet psihi...

Uite, ce inseamna neatentia... Imi pare foarte rau, inca o data, sincere condoleante

Vad ca avem colegi destul de sensibil, carora le pasa... Devenim prieteni din ce in ce mai buni, dar trebuie sa ne cunoastem. Cred ca o sa vorbesc cu IonuC sa facem un topic prin care spunem despre noi, sa ne cunoastem reciproc...

Aporpo, colonele, ce ai tu impotriva ca pe anumiti colegi i-a atins relatarea facuta de psihi...? Imagineaza-ti cum e sa ramai fara tata, sa nu mai vina seara de la serviciu... Casa ramane goala... Macar incearca sa te pui in locul lui psihi si sa vezi ca si daca incerci sa gandesti asa, te doare enorm... Si daca ar fi prefacuti colegii spunand ca "plang"... fac asta pentru o cauza buna, pentru a-l ajuta pe psihi sa treaca peste acest moment inca greu... Asa sunt unii, mai ...... (refuz sa continui)

P.S.: NEATA!!!

belzebut,mie nu imi place drama,ma enerevaza chestia asta,asa e felu meu,si,sa-ti spun sincer,si tatal meu a murit acum 4 ani(aveam aproape 14 ani deci) TOT intr-un accident de masina deci il inteleg pe psihi,si mie-mi pare foarte rau de ce a patit el dar nici incat sa plang,etc

p.s: neataaaaaaa,ma rog,buna ziua :)