Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nu te-am criticat niciodata. Nici in Cuneo cand mi-a zis asta nu te-am criticat. Am ras de tine, altceva n-aveam ce sa fac. Nu am putut sa iti spun aceleasi lucruri pentru ca nu-mi permit. Eu asa ceva la nervi nu fac, eu injur in fata calculatorului sau fata-n-fata.

Si vedeti, ma criticati pe mine, ca nu stiu ce rautate sunt eu. Vedeti ca gresiti? V-am spus sa va uitati pe forum inainte sa ma criticati.

edit: Ce ce ce ce ce am facut eu? =)) Mda... Daca mi-o faceam cu mana mea, in cel mai rau caz ma injuram singur, nu altcineva :)). Mda...

Edited by Str1ps

puteai sa te uiti prima data pe forum nu sa ma demiti.Si u trenuia sa fi atent nu eu.Nu e RP ce ai facut dar treaba ta.

scz ca postez aicea ai telu inchis nu mai vb cu mine ca ii ti apararea lui str1ps.

Bafta tuturor

Edited by cristina89

Nu are de ce sa-mi tina apararea, asa degeaba. Eu am niste poze in spate, niste dovezi clare, concrete. Sti cum se spune, o poza face cat o mie de cuvinte. Ar trebui sa sti asta daca ai 21 ani.

Un singur lucru mai intreb(scuzati-ma ca rascolesc din nou subiectul): Daca era fata si avea 21 ani, mai zicea ca vrea sa mi-o traga(scuzati expresia) sau mai imi zicea acelasi lucru de mama? Fiti seriosi, la 21 ani, trebuie sa ai o mentalitate mai dezvoltata decat un copil de 14 ani, daca nu e asa cum spun eu, inseamna ca, copii de 14 ani sunt mai evoluati mental decat cei de 21 ani? Mda...

Scuzati-ma inca o data pentru rascolirea acestui subiect. Bafta cristina. Eu n-am avut niciodata ceva cu tine, am cerut doar adevarul, ca tu faceai pe victima, cand eu eram victima.

Eu sunt din Bucuresti. Am o sora care acum este a 12-a in Mihai Eminescu. A facut din clasa I in Eminescu, si eu la fel. Si vreau sa pastrez traditia, si eu sa fac tot 12 clase in Eminescu. Toti profesorii ma cunosc, si oarecum, uneori ma si avantajeaza... Dar nu credeti ca in loc de 7 imi da 9/10 :)). Ma iarta daca nu invat, sau ceva de genu`. Doamne ajuta.

De ce nu se se recomanda sa ceri ajutorul unei persoane care nu stie sa schimbe un cauciu spart?

Pentru ca isi prinde urechile.

21313611638570524983_thumb.png

11245006409202255138_thumb.png

Mda, foarte foarte tare :)). Mastertrap putea sa-ti spawneze o masina, nu sa-ti schimbe cauciucu. I s-au prins si lui BlueR urechile lui clapauge =)).

ON: Neata.

Mie mi-au facut colegii o surpriza, si pentru prima data am fost la o narghilea cu cirese :)).

N-a fost cine stie ce, zici ca trageai aer, dar dupa, se intetea gustul de cirese si era mai tare. Dupa am fost la o terasa, baietii ne-am luat cate-o bere si 15 mici =))). Am mancat toti acolo, se uita lumea la noi si dupa am fost in Parcul Cismigiu cu barca, 2 ore. 30min am dormit, 1h30 am dat la vasle :)). Apoi am plecat acasa :)). Foarte tare priza zi, asa vreau sa fie toate zilele de scoala :)).

Voi cum v-ati petrecut-o?