Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

daca o sa aestati de la rank 1 o sa faceti "prostioare" si de asta e mai bine asa cum e acum

edit: voi v-ati vorbit sa postati toti rank 1 sa puteti aresta :-W este o regula cand nu este nic un rank 3 on sau cand is mai putini cu rank 3 + online aveti voie sa mergeti si sa arestati

Edited by crystyanos

ce mai faceti?:>

Salut...eu bn...am nervi dar ma refac eu cumva...De 2 zile downloadez san andreas si astazi cand aqm reusit insfarsit sa intru pe server nu am stat 2 min si mia ,,puscat placa de retea''...Akuma sa vezi u nervi pe astia de la romtelecom,,,de 5 ori iam sunat si am ajuns la concluzia sa schimb placa de retea...So...Akuma parca vad caci cateva zile iar nu o sa pot intra...O sa va mai scriu de pe laptopu lu fratemiu...In rest bafta la toti!

Aaa..Scuzatima...Am uitat sa zic : sunt sooper deacord cu ideea colegilor ca cei de rank2+ SA ARESTEZE...Nu cerem akuma prea mult sa arestam de la rank1 dar macar de la rank 2 ,zic eu...Sper sa fiti toti deacord! si cel care a spus are ,, dak ar fi sa arestam de la rank1 toti am merge dupa w si la controale nu va mai fi nimeni...si am face prstoare ii dau foarte mare dreptate...gg!

Ps:\Sper ca ionuc sa ieie in considerare propunerea si sa dae regula asta : Benyyy dak pana maine dai 5 amenzi de 5k am sa iti dau rank6 si o sa pun regula ca sa aresteze doar de la rank 7+...:))

da stiu o sa le schimb :D da maine ca acum ma duc la culcare ca maine ma duc la 6:30 la analize :( si dupa la 8:45 la ORL...si dupa acasa :X deci cam pe la 11-12 sa zic ca sunt acasa :D