Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nu ai avut cand sa o vezi ca acu am puso.. ca vorbeam cu anNa pe mess.. si m'am gandit sa fac o tampenie :)) si am dat in Gugal :)) si am luat poza :) dupa am reeditato ca era Anna, si nu imi placea... dupa i'am aratato si o zis ca nu se supara de o pun la avatar :))

4 User(s) are reading this topic (0 Guests and 0 Anonymous Users)

4 Members: Allex, DarkSideofSoul, F4L Mascota, dacy12

Creca de pun poze cu anNa is minim 10 la Discutii - Police Departament :|

Drax ai facut pozeeeleeee????

Edited by DarkSideofSoul

Nu ai avut cand sa o vezi ca acu am puso.. ca vorbeam cu anNa pe mess.. si m'am gandit sa fac o tampenie :)) si am dat in Gugal :)) si am luat poza :) dupa am reeditato ca era Anna, si nu imi placea... dupa i'am aratato si o zis ca nu se supara de o pun la avatar :))

Love is in the air...

Si apropo ca ziceati de 8-9, doamne ajuta ca m-am plictisit sa sar pe rampe pe Awsome Stunges :)) Voi pe unde mai jucati cand e B-zone inchis?

A, Ionuc uitasem. Vroiam sa te intreb daca ai dat testul cu Mitza, ca i-am explicat eu toate comenzile si regulamentul sper ca le-a invatat. ;))

Edited by BigT3

Stiam si eu un site care face din astea... :))

Ce mai faceti...? vezi ca nu mai imi mere messu (drax..) :|

4. Cont premium pe serverul B-Zone RolePlay = 5 euro

5. Cont Donater pe serverul B-Zone RolePlay = 8 euro

-cont premium : /togwhisper, /togphone, cumperi masini speciale la casa ta, ti se salveaza respectul daca ai depasit limita pentru /buylevel, dobanda mai mare, 0.7 fara casa, 0.5 daca ai casa, /tognews + /togfam.

-cont donater : cont premium + uneori, la fiecare 5 ore jucate primesti 1 punct rob + 1 punct respect bonus.

Edited by DarkSideofSoul

Ce mai faceti...? vezi ca nu mai imi mere messu (drax..) :|

4. Cont premium pe serverul B-Zone RolePlay = 5 euro

5. Cont Donater pe serverul B-Zone RolePlay = 8 euro

-cont premium : /togwhisper, /togphone, cumperi masini speciale la casa ta, ti se salveaza respectul daca ai depasit limita pentru /buylevel, dobanda mai mare, 0.7 fara casa, 0.5 daca ai casa, /tognews + /togfam.

-cont donater : cont premium + uneori, la fiecare 5 ore jucate primesti 1 punct rob + 1 punct respect bonus.

Ma nu stiu daca merita. Adica mi-ar placea daca ar fi ceva de genu: la fiecare payday 2 respect point, 50M la fiecare 10ore si level la jumatate din respect necesar :))=)). Dar... cred ca o sa ma trezesc ~o)