Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Dexter ai inghetat pagina noastra,ce imi mai placeau discutiile acelea complexe...

PS:Un antrenament frumos,nu ca as vrea sa ma laud dar toata lumea cred ca a concluzionat ca am fost omul antrenamentului ca si al tuturor antrenamentelor nu?

As vrea de astfel sa va urez si Noapte Buna insa nu am voie.

nu ai fost niciun om al antrenamentelor ma :)) bag de seama ca ti-au cam murit laudatorii

Dar tine minte PD nu inseamna doar competitie ci si munca in echipa. Noapte Buna!

(nu zic sa nu ziceti noapte buna,dar nu ziceti doar noapte buna si atat,scrieti si voi ceva acolo sa nu se considere doar +1)

Kelton ca de obicei postez maine la antrenamente :))

Neata.....Eu acum m-am sculat si ma bucur din plin de faptul ca nu merg la antrenamente.

PS:Scuze pentru ce am spus aseara,eram beat,daca nu ma uitam acum nici nu imi mai aminteam :))

Edited by razvanys

Buna Seara Colegi,eu tocmai am venit de la meci...e incredibil ce s-a intamplat X( :am fost condusi cu 2-0,am revenit,am condus cu 6-2 si in ultimele zece minute fac ei 7-6 X( ...iar in ultima secunda egalez eu din penalty,bara gol :X...

Voi?ceva nou?

PS:Am mai facut cateva modificari minore la semnatura :D

Edited by razvanys

Neata spammerilor(sarcasm)

Acum am pus si eu raportul la uploadare...am fost destul de inactiv saptamana asta,dar next week voi fi campionul :X