Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Seara colegi am venit de la scoala ,ne vedem in game.

Nu vreau sa va speri dar mi-a zis si gabb si inca un prieten a dat mas cu asta: Show Recent Messages (F3)

KIP ™: se da wipe ma,l-am intrebat pe Gabb la ce se da wipe? La masini mai mult nu mi-a zis.

se da wipe?

Gaby .: da

Daniel: la ce wipe?

Gaby .: la masini

Daca s-ar da wipe la masini ar fi bine :)

Nu stiu de ce vorbiti voi despre wipe.. Gabb a spus clar ca NU o sa se dea wipe in viitorul apropiat.

Bafta in continuare colegi m-am simtit super in Police Departament ....Va multumesc pentru intelegerea voastra va salut poate o sa ne mai vedem

Multumesc inca o data Kelton / Royce

Bafta in continuare SkillFull, sper sa reusesti sa iei examenul auto.

Salut baieti

Mda, bobo minte mai mult ca mine, a zis server down 2 ore pentru update si au trecut 3 :))))

Am auzit, nu cred, spun ce am auzit, cum ca toate masinile personale s-ar scoate si ar fii mai multe pentru toti de la un bizz anume ... n-am inteles prea bine dar e ceva legat de masinile personale ... asta am auzit desii nu cred nimic pana nu vad ...

Salut baieti

Mda, bobo minte mai mult ca mine, a zis server down 2 ore pentru update si au trecut 3 :))))

Am auzit, nu cred, spun ce am auzit, cum ca toate masinile personale s-ar scoate si ar fii mai multe pentru toti de la un bizz anume ... n-am inteles prea bine dar e ceva legat de masinile personale ... asta am auzit desii nu cred nimic pana nu vad ...

O sa vedem cand va reveni serverul :).

I am not fat :-/ , :D .

By BoBo ..

Data : 31.01.2012

Motiv : update

Cat va dura ? : 2 ore

Funny cause he said 2 hours and all the afternoon-evening passed :) .

Edited by Lieutenant aLeXBiBii