Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Craciun fericit, Police Department!

Addicted va ureaza pace, liniste si fericire alaturi de cei dragi!

Edited by Smartyy

Corneliu - Nu vad ce treaba ai tu cu forumul. Eu decid ce si cum iar daca te referi la cazul lui Damian07 a avut o problema personala, am vorbit cu el prin PM si l-am inteles dar nu am vrut sa imi pierd un membru foarte bun si se pare ca am avut o decizie foarte buna.

"Nu vad ce treaba ai tu cu forumul"... A fost doar o propunere si nu m-am referit la cazul lui Damian, habar n-am ce a facut si teoretic nu ma intereseaza. Cat despre aceasta regula, arata cat de ridicat este nivelul de seriozitate intr-o factiune, parerea mea.

"Nu vad ce treaba ai tu cu forumul"... A fost doar o propunere si nu m-am referit la cazul lui Damian, habar n-am ce a facut si teoretic nu ma intereseaza. Cat despre aceasta regula, arata cat de ridicat este nivelul de seriozitate intr-o factiune, parerea mea.

Da am inteles dar stiu eu cum e mai bine.

baftaaaaaaaaa colegi sper sa va dati seama cat este de daunator acest joc si sa renuntati cat mai repede la el

lasati statul pe samp non-stop pentru RP si iesiti din casa , traiti-va viata voastra nu pe ceea din samp , lasati fuga dupa averi si dupa lvl din samp .

pentru o viata sanatoasa /q , uninstall samp , uninstall gta

aveti grija de voi

baftaaaaaaaaa colegi sper sa va dati seama cat este de daunator acest joc si sa renuntati cat mai repede la el

lasati statul pe samp non-stop pentru RP si iesiti din casa , traiti-va viata voastra nu pe ceea din samp , lasati fuga dupa averi si dupa lvl din samp .

pentru o viata sanatoasa /q , uninstall samp , uninstall gta

aveti grija de voi

Tu erai ala de spuneai ca ai cea mai smechera casa de pe server, acum 1-2 zile in urma. E problema ta daca nu stii sa faci diferenta intre acest joc si viata reala... Succes, dar eu pun pariu ca te reapuci peste ceva timp. :)