Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Back, ce ceata s-a lasat afara 8-|...

Hai Cornele n-ai facut 10.000 de posturi? :))

Ne auzim in game.

E ceata mare si la mine.

Inca nu am facut ma, pana diseara cred ca fac, sa vedem. :))

Tazy, ma enervez ma, nu mai joc. Joc buguit!

Ma bag la o fifa, vorbim dupa. Sal! =)

Cand ai facut 9999? aveai 9910... e clar ce spam faci la moderatori.

Felicitari Maxtreme2008 pentru locul I la proba de swiming. PD se afla pe primul loc la olimpiada.

Maine vor participa XtaZy si Zuga_Zuga, mai sunt 2 probe pe 30.12.2012 iar la unde din ele a zis ca vrea si Sprite sa participe, mai ramane o proba si vreau neaparat 2 membri rezerva(care nu au mai participat).

Cand ai facut 9999? aveai 9910... e clar ce spam faci la moderatori.

Felicitari Maxtreme2008 pentru locul I la proba de swiming. PD se afla pe primul loc la olimpiada.

Maine vor participa XtaZy si Zuga_Zuga, mai sunt 2 probe pe 30.12.2012 iar la unde din ele a zis ca vrea si Sprite sa participe, mai ramane o proba si vreau neaparat 2 membri rezerva(care nu au mai participat).

Nu mai facem antrenament duminica daca sunt probe, nu :)? :D

Buna dimineata Delfinilor :)).

Multumesc lui: Seba (tataie) corryna (amanta), mr.daniel95 (nabu), infernalguess (sotia mea iubita, 7 casatorii cu ea), snrobert (nab) care mi-ai facut galerie, si multumesc lui mr.daniel95 pentru bani :D.

A fost misto sa concurez, m-am distrat, am castigat, am fost un rechin.

Nu am mai putut ieri de ras, dupa proba, daca ati fi vazut rechinu cum ii musca si prindea avans in fata, cand am ajuns acolo langa krysty, am muscat spectatorii, l-am mai lasat decat pe Krysty :)).

Rechinul tot rechin ramane , cum a spus coryna :)).

Salut PD!

Teylo, am ajuns mai devreme acasa... deci tot eu raman la maraton daca vrei :D