Jump to content

「Federal Bureau of Investigation」 - 💬 Discuții / Discussions 💬

Share

Recommended Posts

andu in legatura cu plangerea care mia fost adresata mie eu vroiam sa arestez pe cnv si il luasem deoparte ca erau multi acolo si nush cum a venit playboy si l-am arestat din greseala :|

Re uite bine am postat si eu la sugesti pentru server dar as vrea ca andu si totzi liderii ale factiunilor ( PD FBI NG ) sa vorbeasca cu alin ca comanda de /arrest sa fie schimbata cu /arrest+id si automat sa se aresteze cu timpul si banii corespunzatori asa vom putea evita posturi de genul '' a arestat wanted 5 cu /arrest de wanted 1 '' Sper sa va placa sugestia mea ... In rest Cmz ?

Re uite bine am postat si eu la sugesti pentru server dar as vrea ca andu si totzi liderii ale factiunilor ( PD FBI NG ) sa vorbeasca cu alin ca comanda de /arrest sa fie schimbata cu /arrest+id si automat sa se aresteze cu timpul si banii corespunzatori asa vom putea evita posturi de genul '' a arestat wanted 5 cu /arrest de wanted 1 '' Sper sa va placa sugestia mea ... In rest Cmz ?

este chiar foarte buna ideea .. app ce reprezinta cei 2 de 0 la /arrest?

Noroc de mr.endz... care mai face ceva activitate pe forum :).Asa va vreau,si in joc dar si aici.

Cei doi de 0 de la arrest reprezinta bail.Daca modifici intr-un anumit fel dai arrest cu cautiune.V-am zis asta dar sa nu prind pe unul ca face asta ca va tai cu lama.

Vreo semnatura frumoasa si pentru mine?