Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Buna Ziua , eu sunt la şcoala este foarte frig ... Pana la 7 Off Voi bce faceţi cum este la caldura acasă :))

Edited by NimAr

Macar cu aceasta sansa nu veti mai scrie cu alb, cel putin pana cand se va schimba tema. Nic, a picat serveru la acel 3,2,1 al tau.. :)) Cred ca mai bine ne dadeai la fiecare 500.000$ =)) Oricum, mersi. Mai dau si eu pe aici din cand in cand, ca ma ingrozesc cand vad posturile unora...

Mie imi place tema la nebunie, pentru simplu fapt ca nu va place voua :> >:)

Edited by William

Buna seara. De william, am fost vorbit cu serverul. :))

Vreau sa va anunt ca ma las de joc (mi-am dat seama de mult ca pierd timpul dar acum imi dau seama ca nu mai pot continua asa) dupa ce o sa raman fara bani, anume: fac eventuri intre departamente (trivia, ruleta ruseasca, etc..), premiul la fiecare event este de 1.000.000$, mai am bani de 16 eventuri! Cand revine serverul ne punem '' pe treaba''. Cererea de demisie am sa o depun dupa ce am sa ''daruiesc'' toti banii colegilor din departament/departamente la eventuri.

Cu alte cuvinte, multa sanatate, cat mai putin timp pierdut si tot ce va doriti!

Edited by Nic Adrian

Hmm,si eu am decis s-o las mai usor cu jocul ,insa m-am intors si pe alta parte.Vine iarna,e frig afara ,asa ca majoritatea vom sta in casa ,nu ? :))

Cea mai buna decizie pe care am facut-o de cand sunt in joc ,a fost aceea de a nu juca pe bani. Daca joci pt bani,te vei arunca dupa fiecare banut,si-ti vei da la o parte toti prietenii si pe cei care au nevoie de ajutor in dif.situatii.Nu intrig pe nimeni sa faca la fel ca mine.

Have fun! :)

Edit: Razvan,place video-ul de la signature? :D ( esti si uh inclus :D ) L-am facut fara sa-mi dau seama ca aveam game recorderul uitat on :)). Mi s-a parut "misto" asa ca l-am postat :D

Edited by shadowfax90

Eu in inainte de vacanta de vara am luat o pauza de sa:mp deoarece eram [Dependent] dar si de nervi.. pentru ca un intruder era 75mils iar eu aveam numa 68mils. Prietenii mei anume Meghy si Nicu mi-au cerut cu [iMPRUMUT] banii.. iar acum cand m-am reapucat in septembrie acestia nu vor sa-mi mai dea banii ... si acum am ineceput de la 0 cum s-ar spune.

Nic Succes in continuare dar o sa vezi ca nu o sa te lasi asa usor ;)

Salutare , acum am venit de la scoala . A fost o zi foarte plictisitoare .

Ce tema urata are forumu ...

Voi ce faceti ?